Тарталетки з начинкою – 10 найбільш смачних і простих рецептів з фото

Тарталетки з начинкою – це один з найбільш виграшних варіантів подачі закуски. Наші 10 найбільш смачних і простих рецептів з фото допоможуть вам в цьому переконатися. Подаючи салат або іншу закуску в тарталетках з пісочного тіста, ви прикрашаєте стіл оригінальним стравою і дозволяєте гостям порційно спробувати більшу кількість закусок, ніж, якби вони накладали їх собі ложками в миски.

Тарталетки з червоною ікрою на святковий стіл

Червона ікра є невід’ємним атрибутом практично будь-якого святкового столу. Її можна подати різними способами: на бутербродах, тарілці або тарталетках. На наш погляд, останній варіант буде виглядати найбільш виграшно.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Тарталетки 10 шт.
  • Ікра червона 10 ч. л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Петрушка 10 гілочок
  • Сік лимонний 1 ст. л.
  • Листовий салат для прикраси страви
  • Масло вершкове 100 гр.

Процес приготування:

    Як приготувати смачні тарталетки з начинкою на святковий стіл? Яйця покладіть в невелику каструлю, налийте в неї холодну воду в такій кількості, щоб вона повністю покрила яйця, і поставте каструлю на плиту. Коли вода закипить, трохи зменшіть вогонь і варіть курячі яйця протягом 10 хвилин. Коли пройде певна кількість часу, опустіть зварені яйця в холодну воду на 5-10 хвилин. Після таких маніпуляцій почистити яйця не складе великої праці – шкаралупа буде легко відділятися. Дістаньте з яєць жовтки (в цьому рецепті вони не використовуються), а білки натріть за допомогою дрібної терки.

  1. Як приготувати смачні тарталетки з начинкою на святковий стіл? Яйця покладіть в невелику каструлю, налийте в неї холодну воду в такій кількості, щоб вона повністю покрила яйця, і поставте каструлю на плиту. Коли вода закипить, трохи зменшіть вогонь і варіть курячі яйця протягом 10 хвилин. Коли пройде певна кількість часу, опустіть зварені яйця в холодну воду на 5-10 хвилин. Після таких маніпуляцій почистити яйця не складе великої праці – шкаралупа буде легко відділятися. Дістаньте з яєць жовтки (в цьому рецепті вони не використовуються), а білки натріть за допомогою дрібної терки.
  2. Тепер практично те ж саме потрібно зробити з вершковим маслом – його потрібно натерти на крупній тертці. Щоб масло легше натиралось, воно повинно бути холодним, тому не виймайте його з холодильника заздалегідь. У невеликій мисці акуратно перемішайте подрібнене масло і натертий курячий білок.
  3. Лимон промийте в холодній воді, а потім розріжте навпіл і видавити 1 або 2 столові ложки соку (в залежності від вашого смаку). Додайте лимонний сік до яєчно-масляної суміші.
  4. У кожну тарталетку акуратно покладіть потрібну кількість суміші олії і білка, а зверху додайте 1 або 2 чайні ложки червоної ікри. Прикрасьте кожну тарталетку невеликий гілочкою промитої і обсушенной петрушки. До подачі на стіл викладіть отриману закуску в холодильник. Подавати тарталетки з ікрою потрібно на початку застілля в якості закуски на блюді, прикрашеному свіжими листям салату.

Приємного вам апетиту!