Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Камамбер в духовці – це оригінальна і неймовірно смачна кулінарна ідея для вашого домашнього або святкового столу. Є різні варіанти, щоб приготувати м’який сир смачно. Але кращі з них ми зібрали в нашій перевіреної збірці з десяти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Сир камамбер з хлібом та часником в духовці

Сир камамбер з хлібом та часником в духовці – оригінальне і неймовірно смачне частування для вашого столу. Приготувати його зовсім не складно, а смак і аромат страви нікого не залишить байдужим. Подавайте в якості закуски до святкового столу або разом з келихом вина.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Сир Камамбер 1 шт.
  • Білий хліб-4 скибочки
  • Часник 2 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Розмарин за смаком
  • Масло оливкове за смаком
  • Оливки за смаком

Процес приготування:

  1. Хліб розрізаємо на рівні по товщині брусочки.
  2. Очищаємо зубчики часнику і нарізаємо їх невеликими пластинками.
  3. Камамбер витягуємо з упаковки. На його поверхні робимо неглибокі надрізи.
  4. Викладаємо м’який сир на деко з пергаментом або фольгою. У надрізи вставляємо шматочки часнику. Навколо сиру розкладаємо нарізаний паличками хліб.
  5. Посипаємо продукти сіллю і спеціями за смаком. Доповнюємо оливками. Поливаємо оливковою олією.
  6. Випікаємо заготівлю 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
  7. Сир камамбер, запечений з хлібом і часником, готовий. Перед подачею можна прибрати часник і трохи зрізати верхівку сиру. Швидше пробуйте!