Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Запечений сир камамбер з грушею

Запечений сир камамбер з грушею виходить неймовірно ароматним, ніжним і апетитним. Яскрава закуска на вашому столі точно нікого не залишить байдужим і розлетиться в першу чергу. Обов’язково спробуйте приготувати м’який сир в духовці на нашу перевіреного рецепту.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Камамбер – 1 упаковка.
  • Груша – 0,5 шт.
  • Горіх волоський – 4 шт.
  • Родзинки – 2 ст. л.
  • Перець білий мелений – за смаком.
  • Перець рожевий горошок – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Витягаємо камамбер з упаковки.

Крок 2. Зрізаємо у м’якого сиру верхню кірочку. Робимо це акуратно за допомогою гострого ножа.

Крок 3. Промиваємо грушу і нарізаємо його невеликими кубиками.

Крок 4. Очищаємо і волоські горіхи подрібнюємо.

Крок 5. Відміряємо вказану кількість родзинок. Перемішуємо його з горіхами, грушею і двома видами перцю.

Крок 6. Заготівку з груші викладаємо на верхівку сиру. Частування перекладаємо в форму або на пергамент. Випікаємо близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Запечений камамбер з грушею готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!