Запечений сир камамбер з грушею
Запечений сир камамбер з грушею виходить неймовірно ароматним, ніжним і апетитним. Яскрава закуска на вашому столі точно нікого не залишить байдужим і розлетиться в першу чергу. Обов’язково спробуйте приготувати м’який сир в духовці на нашу перевіреного рецепту.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Камамбер – 1 упаковка.
- Груша – 0,5 шт.
- Горіх волоський – 4 шт.
- Родзинки – 2 ст. л.
- Перець білий мелений – за смаком.
- Перець рожевий горошок – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Витягаємо камамбер з упаковки.
Крок 2. Зрізаємо у м’якого сиру верхню кірочку. Робимо це акуратно за допомогою гострого ножа.
Крок 3. Промиваємо грушу і нарізаємо його невеликими кубиками.
Крок 4. Очищаємо і волоські горіхи подрібнюємо.
Крок 5. Відміряємо вказану кількість родзинок. Перемішуємо його з горіхами, грушею і двома видами перцю.
Крок 6. Заготівку з груші викладаємо на верхівку сиру. Частування перекладаємо в форму або на пергамент. Випікаємо близько 10 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Запечений камамбер з грушею готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!