Оселедцеве масло – 8 рецептів в домашніх умовах класичного олії з оселедцем з покроковими фото

Оселедцеве масло являє собою дуже смачну і просту в приготуванні закуску, яка точно сподобається багатьом. Готується вона з мінімального набору інгредієнтів, які швидко можна придбати і порадувати своїх близьких або гостей прекрасною намазкой на свіжий хліб.

Оселедцеве масло – класичний рецепт в домашніх умовах

Для початку оселедець прокручується через м’ясорубку до стану фаршу. Далі туди додається розм’якшене вершкове масло і все ретельно перемішується до однорідного стану. Вийшло масло намазується на хліб і подається до столу в якості апетитною і ситної закуски.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Оселедець філе в олії 200 гр.
  • Масло вершкове 100 гр.

Процес приготування:

  1. Класичне оселедцеве масло в домашніх умовах готується просто. Перед початком приготування дістаємо вершкове масло з холодильника і даємо йому полежати при кімнатній температурі до тих пір, поки воно не стане м’яким.
  2. Філе оселедця дістаємо з олії, після чого два рази прокручуємо через м’ясорубку або дрібно рубаємо в блендері, поки не вийде однорідний рибний фарш.
  3. Тепер додаємо 100 грам розм’якшеного вершкового масла, яке ми дістали з холодильника.
  4. Ретельно все перемішуємо за допомогою вилки, а також злегка збиваємо до отримання однорідного і ніжного оселедцевого масла.
  5. Намазуємо отриману масу на скибочки свіжого чорного або білого хліба, прикрашайте їх зеленню з солоним огірком і подаємо до столу в якості ароматної і смачної закуски. Приємного апетиту!