Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Камамбер в листковому тесті в духовці

Камамбер в листковому тесті в духовці – цікаве і дуже смачне частування, перед якою важко встояти. Готову страву можна подавати в якості перекусу або як закуску для святкового столу. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з нашій добірці.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Тісто листкове – 100 гр.
  • Камамбер – 1 шт.
  • Соус – за смаком.
  • Кунжут – для прикраси.
  • Яйце – для обмазування.

Процес приготування:

Крок 1. Заздалегідь розморожуємо листкове тісто. Даємо йому розтанути природним способом.

Крок 2. Поділяємо його на дві рівні частини і викладаємо на папір для випікання.

Крок 3. На одну половину тіста кладемо сир камамбер. Обмазуємо його соусом до смаку. Можна просто обсипати спеціями.

Крок 4. Обхоплюємо сир краями тіста. Робимо це акуратно.

Крок 5. Закриваємо заготівлю другим шматочком листкового продукту. Щільно притискаємо. Тісто має закрити сир повністю.

Крок 6. Обмазуємо збитим яйцем і посипаємо насінням кунжуту. Випікаємо при температурі 180 градусів до рум’янцю. Приблизно, на це піде 10-20 хвилин.

Крок 7. Камамбер в листковому місці в духовці готовий. Подавайте до столу!