Камамбер, запечений з грінками
Камамбер, запечений з грінками – апетитне і дуже смачне частування, перед якою важко встояти. Готову страву можна подавати в якості перекусу або як закуску для святкового столу. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з нашій добірці.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Сир камамбер – 1 шт.
- Багет – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло оливкове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Багет нарізаємо рівними по товщині скибочками.
Крок 2. Очищаємо зубчики часнику і розрізаємо їх на слайсы.
Крок 3. Камамбер витягуємо з упаковки. На його поверхні робимо неглибокі надрізи.
Крок 4. Викладаємо м’який сир на деко з пергаментом. У надрізи вставляємо шматочки часнику. Навколо сиру розкладаємо нарізаний хліб.
Крок 5. Посипаємо продукти сіллю і спеціями за смаком. Поливаємо оливковою олією.
Крок 6. Випікаємо заготівлю 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Сир камамбер, запечений з грінками, готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!