Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Камамбер, запечений з грінками

Камамбер, запечений з грінками – апетитне і дуже смачне частування, перед якою важко встояти. Готову страву можна подавати в якості перекусу або як закуску для святкового столу. Для приготування рекомендуємо скористатися перевіреним рецептом з нашій добірці.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 шт.
  • Багет – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло оливкове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Багет нарізаємо рівними по товщині скибочками.

Крок 2. Очищаємо зубчики часнику і розрізаємо їх на слайсы.

Крок 3. Камамбер витягуємо з упаковки. На його поверхні робимо неглибокі надрізи.

Крок 4. Викладаємо м’який сир на деко з пергаментом. У надрізи вставляємо шматочки часнику. Навколо сиру розкладаємо нарізаний хліб.

Крок 5. Посипаємо продукти сіллю і спеціями за смаком. Поливаємо оливковою олією.

Крок 6. Випікаємо заготівлю 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Сир камамбер, запечений з грінками, готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!