Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Запечений камамбер в беконі

Запечений камамбер в беконі – оригінальне частування, яке точно нікого не залишить байдужим. Таке блюдо порадує дивовижним смаком і гарним зовнішнім виглядом. Відмінне кулінарне рішення для вашого святкового столу або затишних посиденьок у близькому колі.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 шт.
  • Бекон/шинка – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Гірчиця – 3 ст. л.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо цибулю, подрібнюємо його і обсмажуємо до м’якості на вершковому маслі.

Крок 2. У невелику форму для запікання викладаємо тонкі шматочки бекону. Кладемо їх по колу, щоб потім можна було закрити сир краями.

Крок 3. По центру кладемо камамбер. Добре обмазуємо його гірчицею.

Крок 4. Викладаємо на м’який сир обсмажену цибулю.

Крок 5. Закриваємо камамбер хвостиками бекону. Щільно загортаємо його.

Крок 6. Відправляємо частування в розігріту до 180 градусів духовку на 10-12 хвилин.

Крок 7. Запечений камамбер в беконі готовий. Можна подавати до столу!