Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як запекти камамбер з багетом в духовці

Як запекти камамбер з багетом в духовці? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому покроковий рецепт з фотографіями. Обов’язково беріть на замітку ідею і приступайте до приготування. Готове частування стане неймовірно смачним і яскравим доповненням до вашого столу.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Камамбер – 240 гр.
  • Багет – 0,5 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Масло оливкове – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Багет нарізаємо тонкими і рівними по товщині скибочками.

Крок 2. Очищаємо зубчики часнику від лушпиння і розрізаємо їх на слайсы.

Крок 3. Камамбер витягуємо з упаковки. На його поверхні робимо неглибокі надрізи.

Крок 4. Викладаємо м’який сир на деко з пергаментом. У надрізи вставляємо шматочки часнику. Навколо сиру розкладаємо скибочки багета.

Крок 5. Посипаємо продукти ароматними травами провансу за смаком. Поливаємо оливковою олією.

Крок 6. Випікаємо заготівлю 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Сир камамбер, запечений з багетом в духовці, готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!