Як запекти камамбер з багетом в духовці
Як запекти камамбер з багетом в духовці? Ми докладно описали кулінарний процес у нашому покроковий рецепт з фотографіями. Обов’язково беріть на замітку ідею і приступайте до приготування. Готове частування стане неймовірно смачним і яскравим доповненням до вашого столу.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Камамбер – 240 гр.
- Багет – 0,5 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Трави прованські – за смаком.
- Масло оливкове – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Багет нарізаємо тонкими і рівними по товщині скибочками.
Крок 2. Очищаємо зубчики часнику від лушпиння і розрізаємо їх на слайсы.
Крок 3. Камамбер витягуємо з упаковки. На його поверхні робимо неглибокі надрізи.
Крок 4. Викладаємо м’який сир на деко з пергаментом. У надрізи вставляємо шматочки часнику. Навколо сиру розкладаємо скибочки багета.
Крок 5. Посипаємо продукти ароматними травами провансу за смаком. Поливаємо оливковою олією.
Крок 6. Випікаємо заготівлю 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 7. Сир камамбер, запечений з багетом в духовці, готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!