Сир камамбер з помідорами в духовці
Сир камамбер з помідорами в духовці – це дуже просте у приготуванні і неймовірно смачне частування для вашого столу. Готовий м’який сир вийде дуже ніжним і апетитним. Відмінне рішення для ваших свят і особливих зустрічей. Обов’язково беріть на замітку!
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Трави прованські – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло оливкове – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо помідор і нарізаємо його невеликими кубиками. Насіння овоча видаляємо, щоб не було зайвої вологи.
Крок 2. Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх.
Крок 3. З’єднуємо помідор, часник, оливкову олію, сіль і спеції. Акуратно перемішуємо продукти.
Крок 4. Відкриваємо упаковку камамбера. Верхівку м’якого сиру акуратно зрізаємо гострим ножем.
Крок 5. В вийшло невелике поглиблення викладаємо помідорну масу.
Крок 6. Загортаємо частування у фольгу і випікаємо при температурі 200 градусів близько 15-20 хвилин.
Крок 7. Камамбер з помідорами в духовці готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!