Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Сир камамбер з помідорами в духовці

Сир камамбер з помідорами в духовці – це дуже просте у приготуванні і неймовірно смачне частування для вашого столу. Готовий м’який сир вийде дуже ніжним і апетитним. Відмінне рішення для ваших свят і особливих зустрічей. Обов’язково беріть на замітку!

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо помідор і нарізаємо його невеликими кубиками. Насіння овоча видаляємо, щоб не було зайвої вологи.

Крок 2. Очищаємо зубчики часнику і подрібнюємо їх.

Крок 3. З’єднуємо помідор, часник, оливкову олію, сіль і спеції. Акуратно перемішуємо продукти.

Крок 4. Відкриваємо упаковку камамбера. Верхівку м’якого сиру акуратно зрізаємо гострим ножем.

Крок 5. В вийшло невелике поглиблення викладаємо помідорну масу.

Крок 6. Загортаємо частування у фольгу і випікаємо при температурі 200 градусів близько 15-20 хвилин.

Крок 7. Камамбер з помідорами в духовці готовий. Подавайте до столу і швидше пробуйте!