Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Камамбер, запечений з медом і горіхами

Камамбер, запечений з медом і горіхами – це дуже просте в приготуванні і надзвичайно оригінальне частування для вашого столу. Готовий м’який сир вийде дуже ароматним і ніжним. Відмінне рішення для ваших свят і особливих вечорів. Рекомендуємо спробувати!

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 шт.
  • Арахіс – 10 гр.
  • Мед – 10 гр.
  • Соус соєвий – 3 гр.
  • Коньяк – 10 гр.
  • Бадьян – 1 шт.
  • Кориця – 1 паличка.
  • Конфітюр смородиновий – 20 гр.
  • М’ята – 2 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо глазур. Для цього нарізаємо арахіс.

Крок 2. Перекладаємо арахіс в глибоку миску. Заливаємо його медом.

Крок 3. Далі додаємо соєвий соус.

Крок 4. Вливаємо вказану кількість коньяку.

Крок 5. Перемішуємо інгредієнти між собою.

Крок 6. Відкриваємо сир камамбер. Упаковку прибираємо.

Крок 7. Робимо в сирі глибокі надрізи.

Крок 8. Кладемо камамбер в невелику круглу форму для випікання. Заливаємо медово-горіхового заготівлею. Залишаємо на 10 хвилин. Після випікаємо три хвилини при температурі 180 градусів.

Крок 9. Камамбер, запечений з медом і горіхами, готовий. Прикрашайте бадьяном і корицею. Можна подавати до столу!