Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Камамбер з розмарином в духовці

Камамбер з розмарином в духовці виходить неймовірно ароматним, ніжним і апетитним. Таке частування на вашому столі точно нікого не залишить байдужим і розлетиться в першу чергу. Обов’язково спробуйте приготувати м’який сир з нашого перевіреного рецепту.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Сир камамбер – 1 шт.
  • Розмарин – 1 гілка.
  • Часник – 1 зубчик
  • Масло оливкова – 2 ч. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Крок 2. Очищаємо зубчик часнику від лушпиння.

Крок 3. Далі зубчик нарізаємо тонкими слайсами. Розмарин промиваємо й обсушуємо.

Крок 4. Дістаємо сир з упаковки. Зверху вирізаємо невелике коло.

Крок 5. В вирізаний круг викладаємо пластинки часнику, шматочки розмарину. Солимо і поливаємо оливковою олією.

Крок 6. Випікаємо заготівлю 10 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Ароматний камамбер з розмарином в духовці готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!