Камамбер в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Запечений камамбер з інжиром

Запечений камамбер з інжиром виходить дуже яскравим смаком і неймовірно ароматним. Таке частування яскраво доповнить і різноманітить ваше меню. Подавайте в якості закуски, в тому числі і для святкового столу. Побалуйте себе і близьких за допомогою нашого покрокового рецепта.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Камамбер – 1 шт.
  • Інжир – 1 шт.
  • Вино червоне – 100 гр.
  • Оцет бальзамічний – 2 ч. л.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Розмарин – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо сир камамбер і витягуємо його з упаковки.

Крок 2. Промиваємо інжир і поділяємо його на четвертинки. Викладаємо їх у форму для випікання.

Крок 3. Відміряємо вказану кількість червоного вина.

Крок 4. У вино додаємо бальзамічний оцет і мед. Гарненько все перемішуємо і переливаємо до інжиру.

Крок 5. Подрібнюємо розмарин і посипаємо їм інжир. Випікаємо заготівлю 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 6. Викладаємо на інжир камамбер. Випікаємо страву ще 10 хвилин, вимикаємо духовку.

Крок 7. Запечений камамбер з інжиром готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!