Запечений камамбер з інжиром
Запечений камамбер з інжиром виходить дуже яскравим смаком і неймовірно ароматним. Таке частування яскраво доповнить і різноманітить ваше меню. Подавайте в якості закуски, в тому числі і для святкового столу. Побалуйте себе і близьких за допомогою нашого покрокового рецепта.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Камамбер – 1 шт.
- Інжир – 1 шт.
- Вино червоне – 100 гр.
- Оцет бальзамічний – 2 ч. л.
- Мед – 2 ст. л.
- Розмарин – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Вибираємо сир камамбер і витягуємо його з упаковки.
Крок 2. Промиваємо інжир і поділяємо його на четвертинки. Викладаємо їх у форму для випікання.
Крок 3. Відміряємо вказану кількість червоного вина.
Крок 4. У вино додаємо бальзамічний оцет і мед. Гарненько все перемішуємо і переливаємо до інжиру.
Крок 5. Подрібнюємо розмарин і посипаємо їм інжир. Випікаємо заготівлю 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 6. Викладаємо на інжир камамбер. Випікаємо страву ще 10 хвилин, вимикаємо духовку.
Крок 7. Запечений камамбер з інжиром готовий. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!