Сало сухим способом – 10 рецептів, як засолити сало з часником сухим засолом в домашніх умовах

Сало сухим способом – цікава і нескладна ідея для домашньої заготовки. Готовий продукт помітно різноманітить ваш домашній стіл. Подавайте його разом з чорним хлібом, соліннями, зеленню і різними соусами. Для швидкого приготування сала використовуйте перевірені рецепти з нашої збірки.

Смачне сало з часником сухим способом в домашніх умовах

Свіже домашнє сало можна засолити сухим способом з додаванням ароматного часнику. Процес здивує своєю простотою, а готовий продукт порадує яскравим в міру пікантним смаком.

Інгредієнти на
0.7 кг.

  • Сало свиняче 700 гр.
  • Сіль 120 гр.
  • Часник 5 зуб.
  • Перець чорний горошок 8 шт.

Процес приготування:

  1. Як засолити сало сухим способом в домашніх умовах з часником? Промиваємо шматочок свіжого сала і обтираем його паперовим рушником. Підготуємо сіль і спеції.
  2. Далі сало поділяємо на кілька рівних частин.
  3. В невелику тарілку кладемо сіль, горошини чорного перцю і зубчики часнику. Розтираємо вміст до утворення ароматної кашки.
  4. Натираємо кожен шматочок сала часниковою сумішшю. Кладемо продукт в глибоку тарілку і ставимо її на три дні в холодильник, після подмораживаем в морозильній камері.
  5. Смачне сало з часником готово. Тонко нарізаємо продукт і подаємо до столу з чорним хлібом, спеціями або соусом.