Малосольні огірки гарячим способом – 8 рецептів хрумких огірків швидкого приготування

Малосольні огірки гарячим способом — це свіжа і ніжна закуска, яка з легкістю може опинитися на вашому столі всього лише через двадцять чотири години. Для приготування кисло-солодких овочів найчастіше використовують зубки пікантного часнику, листя плодових дерев, хрін або насіння гірчиці. Всі добавки ви можете регулювати за своїм смаком, відповідно, отримати апетитні огірочки своєї мрії і насолодитися їх неймовірним смаком і щільною похрустывающей текстурою.

Малосольні огірки в каструлі з гарячим розсолом

Малосольні огірки в каструлі з гарячим розсолом – це кисло-солодка закуска, яка стане для вас ідеальним доповненням, як до обіду, так і до вечері. І якщо ви вирішили побалувати себе і свою сім’ю хрусткими огірочками, то вони можуть опинитися на вашому столі вже завтра!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Огірок 1 кг
  • Вода 1 л. (гаряча)
  • Сіль 2 ст. л.
  • Кріп ½ пучка
  • Часник 5 зуб.
  • Перець чорний горошок 5 шт.
  • Перець чорний мелений 3 щіпки

Процес приготування:

  1. Щоб приготувати малосольні огірки гарячим способом, викладаємо всі необхідні інгредієнти на робочу поверхню.
  2. В каструлю викладаємо гілочки промитого кропу і горошини перцю, також насипаємо мелений перець і сіль.
  3. Шар за шаром видаляємо лушпиння з зубків часнику, ріжемо слайсами і викладаємо до інших компонентів.
  4. Заливаємо спеції гарячою водою і доводимо до кипіння, помішуємо до повного розчинення солоних кристалів.
  5. Овочі ретельно промиваємо і проколюємо виделкою або ножем, занурюємо в гарячий розсіл і встановлюємо гніт. Залишаємо на 24 години.
  6. За закінчення часу, закуска повністю готова до подачі на стіл.
  7. Смачного!