Маринована капуста з морквою швидкого приготування – 7 рецептів з покроковими фото

Маринована капуста з морквою має приємний, освіжаючий, ненав’язливий смак. Таку закуску можна подавати в чистому вигляді або додавати в неї болгарський перець, зелень або рослинне масло по своєму смаку. У статті зібрані 7 різноманітних рецептів цієї простої заготовки.

Швидка маринована капуста з морквою і оцтом в банках

За цим рецептом можна просто і швидко приготувати мариновану капусту з морквою. При невеликому і доступному списку інгредієнтів капуста виходить неймовірно смачною і хрусткою.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Капуста білокачанна ½ кг
  • Цукор-пісок 70 гр.
  • Масло рослинне 100 мл
  • Оцет столовий 9% 100 мл
  • Сіль 1 ст. л.
  • Морква 1 шт.
  • Вода ½ л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати хрустку мариновану капусту з морквою швидкого приготування? Для приготування маринаду влийте в каструлю воду. Додайте цукор, сіль і олію.
  2. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і зніміть з плити.
  3. Качан капуты помийте, зніміть верхні листки і видаліть качан. Нашаткуйте капуст тонкою соломкою.
  4. Банки помийте і стерилізуйте.
  5. Морква очистіть і натріть на тертці, змішайте її з капустою.
  6. Розкладіть овочі по банкам, утрамбуйте і влийте гарячий маринад. Додайте в банки оцет і закрийте їх.
  7. Через 5-6 годин маринована капуста буде готова. Зберігайте заготовку в холодному місці.

Приємного апетиту!