Помідори по-корейськи швидкого приготування – 8 смачних рецептів з покроковими фото

Гострі помідори по-корейськи з часником

Страва сподобається тим, хто любить закуски погостріше. До складу інгредієнтів входить досить велика кількість часнику і пекучого перцю. Маринується блюдо близько 8 годин.

Час готування – 9 ч.

Час приготування – 50 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Помідори – 500 гр.
  • Часник – 6-8 зуб.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець пекучий – 1 шт.
  • Кінза – 1 пучок.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Соус соєвий – 40 мл
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Оцет 9% – 20 мл
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Для приготування закуски нам знадобиться одна морква. Позбавляємо її від верхнього шару і промиваємо проточною водою, ретельно прибираючи бруд пальцями. Щоб нарізаної моркви не було зайвої вологи, просочуємо її паперовим рушником. Потім подрібнюємо у вигляді соломки.

2. Томати висипаємо в раковину і промиваємо кожен плід окремо. Обтираем помідори рушником і розрізаємо на 4 частини. Позбавляємося від ділянок, які залишилися в тому місці, де кріпилися плодоніжки.

3. Очищаємо і стерилізуємо тару для зберігання закуски. Викладаємо на дно ємності часточки помідорів.

4. Промиваємо перець, кинзу і петрушку проточною водою перед подальшою обробкою. Чекаємо, поки інгредієнти обсохнуть, а потім вирізаємо серцевину з перцю. Нарізаємо перець і зелень дрібними шматочками.

5. Відкладаємо необхідну кількість зубчиків часнику, у яких видаляємо лушпиння. Нарізаємо їх. Викладаємо всі інгредієнти в блендер. Додаємо соус, цукор, масло і оцет. Збиваємо продукти. Заливаємо сумішшю помідори в банці і накриваємо тару кришкою. Ставимо закуску в холодильник на 8 годин.

Приємного апетиту!