Малосольні помідори – 10 рецептів швидкого приготування з часником і зеленню

Секрет приготування малосольних томатів полягає в простих речах: помідори повинні бути свіжими і міцними, з віддаленими плодоніжками. Піддавати засолюванні можна помідори різних сортів. Це можуть бути жовті, зелені та червоні помідори.

Малосольні помідори швидкого приготування з часником і зеленню в пакеті

Для приготування страви не потрібно докладати багато зусиль. Через 24 години ви вже можете насолоджуватися дуже смачними і ароматними малосольними помідорами з смаженою картоплею або м’ясом.

Інгредієнти

  • Помідор 1 кг
  • Сіль 1 ст. л.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Перець чорний горошок 5 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Листя хрону 1 шт.
  • Кріп 1 пучок
  • Кріп 1 парасольку

Процес приготування:

  1. Як зробити малосольні помідори швидкого приготування з часником і зеленню? Вибираємо більш щільні помідори і промиваємо їх проточною водою. Обтираем кухонним рушником і обрізаємо верхівки кожного плоду. Так томатна м’якоть краще просочиться маринадом і засолится.
  2. Відокремлюємо 4 зубчики часнику від головки і очищаємо їх від лушпиння. Дрібно нарізаємо часник або подрібнюємо за допомогою землянки Промиваємо кріп і залишаємо його обсихати на паперовому рушнику. Потім дрібно нарізаємо зелень.
  3. У харчовій пакет викладаємо помідори, слідом відправляємо подрібнений кріп, часник і парасольку кропу, а також сіль, цукор, перець і листя хріну.
  4. Зав’язуємо пакет і злегка струшуємо його. Для надійності вкладаємо пакет із вмістом ще один, щоб не витік томатний сік, коли він почне виділятися.
  5. Залишаємо помідори на столі в умовах кімнатної температури. Через добу помідори можна вживати в їжу як окрему страву або в поєднанні з гарніром.

Приємного апетиту!