Як дуже швидко засолити помідори часточками за 2 години?
Якщо нарізати помідори часточками, помідори засолятся швидше. Через 2 години ви зможете насолоджуватися смачним і корисним стравою з картоплею, м’ясом і будь-яким іншим гарніром.
Час готування: 2 ч. 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Кількість порцій: 1.
Склад:
- Помідор – 1 кг
- Сіль – 2 ст. л.
- Цукор – 4 ст. л.
- Оцет 9% – 40 мл
- Масло рослинне – 40 мл
- Гірчиця – 1 ч. л.
- Часник – 5 зуб.
- Кріп – 1 пучок.
Процес приготування:
1. Очищаємо часникові зубчики від лушпиння і подрібнюємо їх за допомогою землянки Викладаємо готовий часник в глибоку миску. Промиваємо пучок кропу і даємо йому час обсохнути. Потім дрібно нарізаємо і додаємо в миску до часнику.
2. Додаємо до суміші гірчицю, рослинне масло, оцет, сіль і цукор. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти в мисці.
3. Промиваємо помідори. Обтираем їх і видаляємо плодоніжки, якщо вони є. Нарізаємо помідори великими шматочками, а потім акуратно вирізаємо ножем місця кріплення плодоніжок.
4. Викладаємо помідори в каструлю або глибоку велику миску. Заливаємо томати сумішшю. Даємо помідорів настоятися кілька годин. У процесі засолювання кілька раз перемішуємо масу.
5. Після того, як помідори постоять 2 години в умовах кімнатної температури, розкладаємо страву по тарілках і вживаємо з будь-яким гарніром.
Приємного апетиту!