Малосольні помідори – 10 рецептів швидкого приготування з часником і зеленню

Як дуже швидко засолити помідори часточками за 2 години?

Якщо нарізати помідори часточками, помідори засолятся швидше. Через 2 години ви зможете насолоджуватися смачним і корисним стравою з картоплею, м’ясом і будь-яким іншим гарніром.

Час готування: 2 ч. 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 1.

Склад:

  • Помідор – 1 кг
  • Сіль – 2 ст. л.
  • Цукор – 4 ст. л.
  • Оцет 9% – 40 мл
  • Масло рослинне – 40 мл
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Часник – 5 зуб.
  • Кріп – 1 пучок.

Процес приготування:

1. Очищаємо часникові зубчики від лушпиння і подрібнюємо їх за допомогою землянки Викладаємо готовий часник в глибоку миску. Промиваємо пучок кропу і даємо йому час обсохнути. Потім дрібно нарізаємо і додаємо в миску до часнику.

2. Додаємо до суміші гірчицю, рослинне масло, оцет, сіль і цукор. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти в мисці.

3. Промиваємо помідори. Обтираем їх і видаляємо плодоніжки, якщо вони є. Нарізаємо помідори великими шматочками, а потім акуратно вирізаємо ножем місця кріплення плодоніжок.

4. Викладаємо помідори в каструлю або глибоку велику миску. Заливаємо томати сумішшю. Даємо помідорів настоятися кілька годин. У процесі засолювання кілька раз перемішуємо масу.

5. Після того, як помідори постоять 2 години в умовах кімнатної температури, розкладаємо страву по тарілках і вживаємо з будь-яким гарніром.

Приємного апетиту!