Курячий шніцель – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий шніцель в клярі

Курячий шніцель в клярі – це простий і шалено смачний спосіб приготування птиці. За рахунок сметанного кляру, який повністю покриває скибочки м’яса, всі соки запечатуються всередині, а зовні утвориться рум’яна і апетитна скориночка.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Філе куряче – 500 гр.
  • Сметана/майонез – 2 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Масло олію – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе обполіскуємо і витираємо серветками, нарізаємо вздовж пластинками і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка.

Крок 2. В піалі віночком збиваємо яйця зі сметаною і дрібкою солі.

Крок 3. Вводимо борошно і перемішуємо до однорідності.

Крок 4. Якщо консистенція вийшла занадто рідкою, то підсипаємо ще трохи борошна.

Крок 5. М’ясо солимо і перчимо, занурюємо в підготовлений кляр.

Крок 6. Напівфабрикати кладемо в сковороду з гарячим олією і смажимо близько 5 хвилин.

Крок 7. Потім перевертаємо і засікаємо ще 5 хвилин.

Крок 8. Ніжні шніцелі подаємо до столу з пилу, з жару і беремося за дегустацію. Приємного апетиту!