Курячий шніцель – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Курячий шніцель з сиром

Курячий шніцель з сиром – це вишукана страва, яке відрізняється не тільки своїм ефектним зовнішнім виглядом, але і прекрасними смаковими характеристиками. Перед смаженням м’ясо потрібно відбити і практично обернути навколо сирного скибочки – пальчики оближеш!

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Трави італійські – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промите і обсушенное філе розрізаємо вздовж на 2-3 сегмента.

Крок 2. Кожен шматочок відбиваємо кухонним молоточком, прикривши плівкою, щоб не летіли бризки.

Крок 3. Курку приправляємо і на один край викладаємо скибочку твердого сиру.

Крок 4. Накриваємо вільним краєм.

Крок 5. У глибокій тарілці збовтуємо яйце разом з дрібкою солі.

Крок 6. В інший посуд висипаємо сухарі, а також борошно з додаванням трав і невеликої кількості солі.

Крок 7. Обвалюємо заготовки в борошні, а потім в яйці і сухарях.

Крок 8. Смажимо шніцелі на розпеченому рослинному маслі до утворення характерною скоринки.

Крок 9. Подаємо як самостійне блюдо або доповнюємо гарніром. Приємного апетиту!