Курячий шніцель з сиром
Курячий шніцель з сиром – це вишукана страва, яке відрізняється не тільки своїм ефектним зовнішнім виглядом, але і прекрасними смаковими характеристиками. Перед смаженням м’ясо потрібно відбити і практично обернути навколо сирного скибочки – пальчики оближеш!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе куряче – 1 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Сухарі панірувальні – 3 ст. л.
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло рослинне – для смаження.
- Трави італійські – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Промите і обсушенное філе розрізаємо вздовж на 2-3 сегмента.
Крок 2. Кожен шматочок відбиваємо кухонним молоточком, прикривши плівкою, щоб не летіли бризки.
Крок 3. Курку приправляємо і на один край викладаємо скибочку твердого сиру.
Крок 4. Накриваємо вільним краєм.
Крок 5. У глибокій тарілці збовтуємо яйце разом з дрібкою солі.
Крок 6. В інший посуд висипаємо сухарі, а також борошно з додаванням трав і невеликої кількості солі.
Крок 7. Обвалюємо заготовки в борошні, а потім в яйці і сухарях.
Крок 8. Смажимо шніцелі на розпеченому рослинному маслі до утворення характерною скоринки.
Крок 9. Подаємо як самостійне блюдо або доповнюємо гарніром. Приємного апетиту!