Рубаний шніцель з курки
Рубаний шніцель з курки – це страва, яка допоможе вам без особливих зусиль привнести в щоденне меню щось зовсім нове і неймовірно смачне. Для додаткової соковитості рекомендуємо вам доповнити м’ясні кубики твердим сиром і яйцем.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Філе куряче – 2 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сир твердих сортів – 150 гр.
- Борошно – 3 ст. л.
- Масло олію – 3-4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Шматочок твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами, дрібно рубаємо куряче філе.
Крок 2. У ємності з високими бортиками об’єднуємо м’ясо, сир, яйце, борошно, перець і сіль.
Крок 3. Ретельно перемішуємо.
Крок 4. Вологими руками формуємо котлетки і викладаємо в сковорідку з гарячим олією, смажимо на маленькому полум’я близько 3-5 хвилин з кожного боку.
Крок 5. Рум’яні і соковиті шніцелі подаємо до столу, не чекаючи охолодження. Приємного апетиту!