Курячий шніцель – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Рубаний шніцель з курки

Рубаний шніцель з курки – це страва, яка допоможе вам без особливих зусиль привнести в щоденне меню щось зовсім нове і неймовірно смачне. Для додаткової соковитості рекомендуємо вам доповнити м’ясні кубики твердим сиром і яйцем.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10-15 хв.

Порції – 4.

Склад:

  • Філе куряче – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сир твердих сортів – 150 гр.
  • Борошно – 3 ст. л.
  • Масло олію – 3-4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Шматочок твердого сиру подрібнюємо за допомогою терки з великими отворами, дрібно рубаємо куряче філе.

Крок 2. У ємності з високими бортиками об’єднуємо м’ясо, сир, яйце, борошно, перець і сіль.

Крок 3. Ретельно перемішуємо.

Крок 4. Вологими руками формуємо котлетки і викладаємо в сковорідку з гарячим олією, смажимо на маленькому полум’я близько 3-5 хвилин з кожного боку.

Крок 5. Рум’яні і соковиті шніцелі подаємо до столу, не чекаючи охолодження. Приємного апетиту!