Як приготувати ніжні і м’які котлети з індички для дитини?
У рамках дитячого меню можна приготувати соковиті і не надто жирні котлети з індички. Корисний і поживний продукт підходить для обіду. Оцініть не складний домашній рецепт.
Час приготування: 45 хвилин
Час приготування: 35 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Фарш з індички – 0,6 кг
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Очищаємо цибулю і дрібно ріжемо її ножем.
2. Далі чистимо моркву, промиваємо її і натираємо на середній або великій тертці.
3. Заздалегідь розморожений фарш з індички доповнюємо овочами, яйцем, сіллю і спеціями.
4. Вимішуємо масу, щоб всі продукти рівномірно розподілилися.
5. Форму для випікання обмазуємо столовою ложкою рослинного масла. Зручно для цього використовувати силіконову пензлик.
6. Ліпимо з фаршу однакові за розміром котлети і перекладаємо їх у форму.
7. Готуємо страву в духовці близько 35 хвилин. Підходяща для цього температура 180 градусів.
8. Соковиті м’ясні котлети для дітей готові, подавайте до столу!