Котлети з індички в духовці – 7 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати ніжні і м’які котлети з індички для дитини?

У рамках дитячого меню можна приготувати соковиті і не надто жирні котлети з індички. Корисний і поживний продукт підходить для обіду. Оцініть не складний домашній рецепт.

Час приготування: 45 хвилин

Час приготування: 35 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш з індички – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю і дрібно ріжемо її ножем.

2. Далі чистимо моркву, промиваємо її і натираємо на середній або великій тертці.

3. Заздалегідь розморожений фарш з індички доповнюємо овочами, яйцем, сіллю і спеціями.

4. Вимішуємо масу, щоб всі продукти рівномірно розподілилися.

5. Форму для випікання обмазуємо столовою ложкою рослинного масла. Зручно для цього використовувати силіконову пензлик.

6. Ліпимо з фаршу однакові за розміром котлети і перекладаємо їх у форму.

7. Готуємо страву в духовці близько 35 хвилин. Підходяща для цього температура 180 градусів.

8. Соковиті м’ясні котлети для дітей готові, подавайте до столу!