Як приготувати свинячу лопатку в мультиварці
Як приготувати свинячу лопатку в мультиварці, ми докладно описали в нашому покроковому кулінарному рецепті. Готове блюдо вийде дуже поживним, соковитим і яскравим смаком. Відмінне рішення для вашого сімейного обіду або вечері. Підходить для святкового меню.
Час готування – 2 години 20 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Лопатка свиняча – 0,6 кг
- Часник – 2 зубчики.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Вода – 1 склянка
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Добре промиваємо свинячу лопатку під водою і обсушуємо її за допомогою паперового рушника.
Крок 2. Викладаємо м’ясо в каструлю. Вливаємо трохи води.
Крок 3. Очищаємо зубчики часнику і дрібно нарізаємо їх.
Крок 4. Відправляємо шматочки часнику до м’яса. Поливаємо продукти лимонним соком.
Крок 5. Солимо за смаком і доповнюємо ароматними спеціями. Можна додати чорний мелений перець і лаврове листя.
Крок 6. Включаємо режим «гасіння» і готуємо м’ясо 1,5 години. У процесі готування свинину перевертати не треба.
Крок 7. Свиняча лопатка в мультиварці готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!