Свиняча лопатка – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Свиняча лопатка з цибулею на сковороді

Свиняча лопатка з цибулею на сковороді – це проста у виконанні і неймовірно смачна кулінарна рішення для вашого столу. Обов’язково беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений. Готове блюдо підійде для обіду або вечері. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Лопатка свиняча – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком. Свинячу лопатку заздалегідь розморожуємо і промиваємо.

Крок 2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його тонкими півкільцями.

Крок 3. Лопатку обробляємо на шматочки.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ньому кільця цибулі до золотистого відтінку.

Крок 5. Додаємо до цибулі шматочки свинини. Обсмажуємо все разом близько 4 хвилин.

Крок 6. Солимо і перчимо заготовку. Перемішуємо і готуємо ще 4 хвилини. Можна вимикати плиту.

Крок 7. Свиняча лопатка з цибулею на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!