Тунець на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати філе тунця на сковороді?

Як приготувати філе тунця на сковороді? У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як побалувати себе цієї корисної рибкою, яка має свій характерний смак, не схожий на що-небудь ще. Головне правило – не перетримати, бо тунець може втратити свою ніжну текстуру і соковитість.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 5 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Філе тунця – 160 гр.
  • Соус соєвий – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо дістаємо тунця з морозильної камери і залишаємо на нижній полиці холодильника під харчовою плівкою на кілька годин.

Крок 2. Філе промаківающімі паперовими рушниками щоб позбутися від надлишків води.

Крок 3. Для маринаду в піалі об’єднуємо олію і соєвий соус.

Крок 4. Занурюємо рибу в соус і залишаємо для маринування на 10 хвилин. Довше витримувати тунця в даній суміші не рекомендується.

Крок 5. На суху розігріту сковорідку викладаємо стейки, нагрів — середній.

Крок 6. Смажимо рибу протягом двох хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо ще 70-80 секунд.

Крок 7. Доповнюємо апетитні шматки тунця зеленню і овочами – дегустуємо. Приємного апетиту!