Як приготувати філе тунця на сковороді?
Як приготувати філе тунця на сковороді? У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як побалувати себе цієї корисної рибкою, яка має свій характерний смак, не схожий на що-небудь ще. Головне правило – не перетримати, бо тунець може втратити свою ніжну текстуру і соковитість.
Час приготування – 15 хв.
Час приготування – 5 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе тунця – 160 гр.
- Соус соєвий – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Попередньо дістаємо тунця з морозильної камери і залишаємо на нижній полиці холодильника під харчовою плівкою на кілька годин.
Крок 2. Філе промаківающімі паперовими рушниками щоб позбутися від надлишків води.
Крок 3. Для маринаду в піалі об’єднуємо олію і соєвий соус.
Крок 4. Занурюємо рибу в соус і залишаємо для маринування на 10 хвилин. Довше витримувати тунця в даній суміші не рекомендується.
Крок 5. На суху розігріту сковорідку викладаємо стейки, нагрів — середній.
Крок 6. Смажимо рибу протягом двох хвилин, потім перевертаємо і обсмажуємо ще 70-80 секунд.
Крок 7. Доповнюємо апетитні шматки тунця зеленню і овочами – дегустуємо. Приємного апетиту!