Тунець в лимонному соку на сковороді
Тунець в лимонному соку на сковороді – це буйство смаків і ароматів, зібраних в одному страву. Так як філе тунця відрізняється своєю щільністю, сік цитрусового фрукта його злегка розм’якшує і насичує, за рахунок чого, стейк виходить неймовірно ніжним і тане в роті.
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 1.
Склад:
- Тунець – 250 гр.
- Лимон – ¼ шт.
- Оцет бальзамічний – 1 ст. л.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Тунця обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним для вас способом.
Крок 2. Присмачую рибу оцтом.
Крок 3. Рівномірно поливаємо соком цитрусового фрукта.
Крок 4. Старанно натираємо сіллю і забуваємо про стейк на 15 хвилин.
Крок 5. Перед термічною обробкою серветкою видаляємо зайву маринад, скроплюємо маслом з усіх боків.
Крок 6. Кладемо філе на розпечену сковороду і смажимо по 2 хвилини з обох сторін на помірному полум’я. Після нагрівання зменшуємо і витримуємо тунця на вогні ще близько 4 хвилин.
Крок 7. До столу подаємо в теплому вигляді, поєднуючи з лимоном і зеленню. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!