Тунець на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тунець в лимонному соку на сковороді

Тунець в лимонному соку на сковороді – це буйство смаків і ароматів, зібраних в одному страву. Так як філе тунця відрізняється своєю щільністю, сік цитрусового фрукта його злегка розм’якшує і насичує, за рахунок чого, стейк виходить неймовірно ніжним і тане в роті.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 1.

Склад:

  • Тунець – 250 гр.
  • Лимон – ¼ шт.
  • Оцет бальзамічний – 1 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Тунця обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним для вас способом.

Крок 2. Присмачую рибу оцтом.

Крок 3. Рівномірно поливаємо соком цитрусового фрукта.

Крок 4. Старанно натираємо сіллю і забуваємо про стейк на 15 хвилин.

Крок 5. Перед термічною обробкою серветкою видаляємо зайву маринад, скроплюємо маслом з усіх боків.

Крок 6. Кладемо філе на розпечену сковороду і смажимо по 2 хвилини з обох сторін на помірному полум’я. Після нагрівання зменшуємо і витримуємо тунця на вогні ще близько 4 хвилин.

Крок 7. До столу подаємо в теплому вигляді, поєднуючи з лимоном і зеленню. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!