Тунець в клярі
Тунець в клярі – це відмінний варіант вечері, який з легкістю різноманітить ваш звичний раціон! Так як тунець практично не містить жирів, його м’ясо досить сухувато і щоб додати соковитості, спробуйте обваляти шматочки в самому звичайному клярі і результат перевершить всі очікування!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 2.
Склад:
- Філе тунця – 300 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – 3 щіпки.
- Лимон – 1 зубчик.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Молоко – 40 мл
- Приправи – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У посуді з високими бортиками змішуємо борошно, сіль і яйце.
Крок 2. Підливаємо 40 мілілітрів молока і заважаємо віником до однорідної консистенції.
Крок 3. Рибу розрізаємо на тонкі скибочки і приправляємо сіллю, улюбленими спеціями і соком лимона (за бажанням залишаємо для просочення на 20-25 хвилин).
Крок 4. Слайсы тунця занурюємо в борошняній кляр.
Крок 5. У сковорідці прогріваємо масло і викладаємо рибу, обсмажуємо на мінімальному полум’я.
Крок 6. Витримуємо на вогні 3-4 хвилини, перевертаємо і тушкуємо під кришкою ще близько 3 хвилин.
Крок 7. Доповнюємо свіжим салатом і трапезуєм. Приємного апетиту!