Тунець на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Тунець в клярі

Тунець в клярі – це відмінний варіант вечері, який з легкістю різноманітить ваш звичний раціон! Так як тунець практично не містить жирів, його м’ясо досить сухувато і щоб додати соковитості, спробуйте обваляти шматочки в самому звичайному клярі і результат перевершить всі очікування!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Філе тунця – 300 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – 3 щіпки.
  • Лимон – 1 зубчик.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Молоко – 40 мл
  • Приправи – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. У посуді з високими бортиками змішуємо борошно, сіль і яйце.

Крок 2. Підливаємо 40 мілілітрів молока і заважаємо віником до однорідної консистенції.

Крок 3. Рибу розрізаємо на тонкі скибочки і приправляємо сіллю, улюбленими спеціями і соком лимона (за бажанням залишаємо для просочення на 20-25 хвилин).

Крок 4. Слайсы тунця занурюємо в борошняній кляр.

Крок 5. У сковорідці прогріваємо масло і викладаємо рибу, обсмажуємо на мінімальному полум’я.

Крок 6. Витримуємо на вогні 3-4 хвилини, перевертаємо і тушкуємо під кришкою ще близько 3 хвилин.

Крок 7. Доповнюємо свіжим салатом і трапезуєм. Приємного апетиту!