Корн доги – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Корн доги – це фаст-фуд, який можна зустріти на вулицях, як США, так і Кореї. Блюдо користується попитом по всьому світу неспроста, а тому як всі люблять сосиски, особливо доповнені хрусткою золотистою кляром і, наприклад сиром. Такий гарячий перекус містить в собі багато калорій, так як готується у фритюрі, однак, завдяки такому способу приготування, корн доги надовго позбавить вас від голоду і підніме настрій, за рахунок своїх прекрасних смакових характеристик – гарантовано!

Корн доги з кукурудзяного борошна в домашніх умовах

Корн доги з кукурудзяного борошна в домашніх умовах – це американська альтернатива нашим сосисок у тісті. Якщо ви і ваша сім’я любите м’ясні напівфабрикати, то обов’язково спробуйте занурити сосиски в густий кукурудзяний кляр і обсмажити до рум’яності у великій кількості рослинного масла.

Інгредієнти на
10 шт.

  • Сосиски 10 шт.
  • Мука кукурудзяна-1 склянка
  • Борошно пшеничне-1 склянка
  • Молоко коров’яче 1 склянка
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сода харчова за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор-пісок за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Озброюємося кухонними грамовими вагами і зважуємо необхідну кількість сухих інгредієнтів.
  2. З сосисок видаляємо оболонку і наколюємо на шпажки.
  3. Для кляру до однорідності вимішуємо наступні компоненти: два види борошна, молоко, яйце, соду, цукровий пісок і сіль.
  4. Виливаємо масу у високу посуд або широку миску і, тримаючись за паличку, потім м’ясний напівфабрикат.
  5. Виймаємо і чекаємо кілька секунд, поки стечуть надлишки кляру.
  6. Занурюємо заготовки велика кількість розпеченого рослинного масла.
  7. Смажимо до утворення апетитною скоринки і викладаємо на паперові рушники. Після того, як масло вбралося в серветки – подаємо і насолоджуємося. Приємного апетиту!