Тарталетки з червоною рибою і авокадо на святковий стіл
Апетитні тарталетки для вашого столу можна приготувати з начинкою з червоної риби і авокадо. Проста у виконанні закуска вийде живильної і яскравою за смаком. Підходить для святкового меню.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Тарталетки – 8 шт.
- Лосось слабосоленої – 100 гр.
- Авокадо – 0,5 шт.
- Рукола – для прикраси.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні продукти. М’якоть авокадо подрібнюємо в блендері, а слабосоленої лосось нарізаємо тонкими довгастими скибочками.
2. Кашку з авокадо викладаємо в тарталетки.
3. Шматочки лосося звертаємо в трояндочки.
4. Укладаємо кожну «трояндочку» на масу з авокадо.
5. Прикрашаємо блюдо невеликими гілочками рукколи.
6. Охолоджуємо закуску, викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Готово!