Тарталетки з червоною рибою – 8 простих і смачних рецептів з фото

Тарталетки з червоною рибою і авокадо на святковий стіл

Апетитні тарталетки для вашого столу можна приготувати з начинкою з червоної риби і авокадо. Проста у виконанні закуска вийде живильної і яскравою за смаком. Підходить для святкового меню.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Тарталетки – 8 шт.
  • Лосось слабосоленої – 100 гр.
  • Авокадо – 0,5 шт.
  • Рукола – для прикраси.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. М’якоть авокадо подрібнюємо в блендері, а слабосоленої лосось нарізаємо тонкими довгастими скибочками.

2. Кашку з авокадо викладаємо в тарталетки.

3. Шматочки лосося звертаємо в трояндочки.

4. Укладаємо кожну «трояндочку» на масу з авокадо.

5. Прикрашаємо блюдо невеликими гілочками рукколи.

6. Охолоджуємо закуску, викладаємо на сервірувальну тарілку і подаємо до столу. Готово!