Кабачки на сковороді – 10 швидких і смачних рецептів з покроковими фото

Кабачки на сковороді — це смачна овочева закуска, яка стане поживним перекусом в колі сім’ї. Універсальний кабачок – головний гість на кухні влітку і восени. Соковитий овоч підходить для приготування різноманітних страв для сніданків, обідів і вечерь. Легкий і при цьому поживний продукт багатий і своїми корисними властивостями. Беріть на замітку 10 швидких і смачних рецептів з покроковим описом процесу.

Кружечки кабачків в борошні, смажені на сковороді

Яскраві і смачні кабачки можна обсмажити в сковороді зі спеціями. Порадуйте рідних простим гарячим частуванням.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Кабачок ½ кг
  • Борошно пшеничне 60 гр.
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно приготувати кабачки на сковороді? Овоч старанно промиваємо. Відміряємо потрібну кількість інших інгредієнтів.
  2. Далі овоч нарізаємо тонкими колами. Посипаємо їх сіллю і меленим перцем.
  3. Подрібнюємо зелень і зубчики часнику.
  4. Кабачки в спеціях обвалюємо в борошні.
  5. Далі продукт викладаємо в сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо його до яскравого рум’янцю з обох сторін.
  6. Рум’яні овочі викладаємо на тарілку, посипаємо їх зеленню і часником. Можна подавати до столу!