Тушковані кабачки – 10 рецептів на сковороді з фото покроково

Тушковані кабачки — корисне і просте блюдо для обіднього або вечірнього меню. Багато господинь кабачки використовують для приготування легких закусок, салатів або повноцінного другого страви: вони поєднуються з соусами, овочами і м’ясом. У процесі гасіння практично не втрачають своїх корисних властивостей і містять невелику кількість калорій.

Тушковані кабачки в сметані на сковороді

Тушковані кабачки можна подати на стіл в якості легкої закуски до обіду або з будь-яким м’ясним блюдом, наприклад котлетами або запеченим м’ясом. Також з кабачків зі сметаною вийде відмінний корисний вечерю.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сметана 4 ст. л.
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Петрушка 1 пучок
  • Кріп 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло рослинне 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як швидко і смачно приготувати тушковані кабачки на сковороді? Підготуємо цибулю і моркву для засмажки. Очищаємо цибулю від лушпиння, розрізаємо його на дві частини. Кожну частину подрібнюємо на невеликі кубики. Морква також очищаємо і промиваємо теплою водою від бруду. Натираємо її на крупній тертці в глибоку миску.
  2. Вливаємо невелику кількість масла в сковороду. Ставимо її на плиту і вмикаємо техніку. Розігріваємо одну хвилину. Висипаємо цибулю і обсмажуємо його близько 2-3 хвилин. Постійно помішуємо лопаткою.
  3. Слідом відправляємо моркву. Пасеруємо її разом з цибулею 3-4 хвилини.
  4. Обсмажуючи цибулю і моркву, відволікаємося на кабачки. Промиваємо потрібну їх кількість і витираємо рушником. Обрізаємо шкірку і нарізаємо овоч на кубики середнього розміру.
  5. Відправляємо кабачок в сковороду з цибулею і морквою. Обсмажуємо його близько 20 хвилин. Не забуваємо постійно перемішувати.
  6. Займемося іншими інгредієнтами. Зелень промиваємо й обсушуємо паперовим рушником. Дрібно нарізаємо. Часник звільняємо від лушпиння. Також нарізаємо його на дрібні шматочки. Викладаємо часник і половину зелені в сковороду. Поливаємо сметаною, солимо і перчимо. Розмішуємо вміст ємності до однорідності і готуємо ще 10-15 хвилин.
  7. Готові кабачки в сметані посипаємо залишилася зеленню і подаємо до столу з м’ясним гарніром.

Приємного апетиту!

Овочі з кабачками, тушковані на сковороді

Для того, щоб кабачки виходили більш ароматними, обов’язково додайте зелень і пряні трави в свіжому або сухому вигляді. Якщо ви захочете приготувати кабачки в духовці, стежте за тим, щоб вони не підгоріли.

Час готування – 2 ч.

Час приготування – 1 ч. 30 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Морква – 3-4 шт.
  • Кабачок – 4 шт.
  • Помідор – 3 шт.
  • Кріп – 70 гр.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

1. Для початку підготуємо всі інгредієнти. Цибулю і часник очищаємо від лушпиння і плівок. Знімаємо ножем морквяну шкірку. Промиваємо морква теплою водою за допомогою губки або щітки. Вимиваємо помідори, кріп і кабачки. Обсушуємо їх серветкою або паперовим рушником.

2. Дрібно нарізаємо цибулю і часник. Подрібнюємо моркву на крупній тертці. Викладаємо готові інгредієнти з різних тарілках. Нарізаємо кабачки скибочками середньої товщини і також викладаємо в окрему ємність.

3. Наливаємо холодну воду у електрочайник і доводимо до кипіння. Кладемо помідори в глибоку ємність і заливаємо окропом. Через пару хвилин виливаємо воду, даємо помідорів охолонути і знімаємо шкірку. Нарізаємо м’якоть на кубики невеликого розміру. Кріп подрібнюємо.

4. Виливаємо в сковороду дві ложки оливкової олії. Ставимо ємність на конфорку і включаємо плиту для розігріву. Через пару хвилин засипаємо цибулю і часник. Обсмажуємо до появи золотистого кольору. Постійно помішуємо лопаткою. Додаємо моркву. Обсмажуємо інгредієнти близько 5-7 хвилин і постійно помішуємо. Відправляємо в сковороду помідори. Обсмажуємо масу 10 хвилин. Посипаємо сіллю і перцем за смаком.

5. У велику каструлю вливаємо другу половину оливкової олії . Ставимо каструлю на конфорку і включаємо плиту. Розігріваємо пару хвилин ємність з маслом. Викладаємо шарами кабачки смажені овочі. Перший і наступні шари кабачків злегка солимо і посипаємо перцем. Доводимо страву до кипіння на невеликому вогні. Додаємо лавровий лист і накриваємо каструлю кришкою. Тушкуємо протягом 30 хвилин.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування тушкованих кабачків з картоплею

Страва виходить дуже соковитим, так як інгредієнти, що входять в рецепт, містять достатньо рідини. Щоб уникнути водянистості готових кабачків, слід вибирати більш щільні помідори.

Час готування – 1 ч. 45 хв.

Час приготування – 1 ч. 5 хв.

Кількість порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 3 шт.
  • Картопля – 0,5 кг
  • Помідор – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сік томатний – 100 мл
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вершки – за бажанням.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

1. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо під струменем теплої води. Кабачок також промиваємо і обтираем кухонним рушником. Нарізаємо картоплю і кабачок на невеликі кубики.

2. Очищаємо цибулю від лушпиння, а морква – від верхнього шару. Промиваємо моркву в теплій воді. Нарізаємо цибулю на невеликі шматочки, а моркву натираємо на крупній тертці.

3. Виливаємо соняшникову олію в сковороду і ставимо її на конфорку. Включаємо плиту і розігріваємо близько хвилини. Висипаємо кубики картоплі і обсмажуємо.

4. Промиваємо помідори. Наливаємо воду в чайник і кип’ятимо. Заливаємо окропом томати на пару хвилин, а потім опускаємо в холодну воду. Знімаємо шкірку. Видаляємо місце, до якого кріпився держак. Нарізаємо помідори кубиками.

5. Викладаємо в чисту сковороду підготовлені овочі. Слідом додаємо помідори, заливаємо всі інгредієнти томатним соком і вершками. Посипаємо сіллю і перцем.

6. Накриваємо блюдо кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 30-40 хвилин. Промиваємо кріп водою і обсушуємо. Подрібнюємо зелень. Посипаємо нею готове асорті і подаємо до столу.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт овочевого рагу з кабачків з помідорами

При необхідності свіжі помідори можна замінити парою ложок томатної пасти. Від «молодості» кабачка залежить час, витрачений на приготування: зрілі кабачки готуються довше.

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 50 хв.

Кількість порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 кг
  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Помідор – 2-3 шт.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець – за смаком.
  • Вода – 1 л

Процес приготування:

1. Промиваємо кабачок теплою водою і обтираем кухонним рушником. Знімаємо шкірку за допомогою ножа. Якщо кабачок молодий, то шкірку знімати не варто, так як вона дуже тонка і соковита. Вичищаємо серцевину кабачка ложкою. Нарізаємо кубиками кабачок середнього розміру.

2. Очищаємо цибулю та нарізаємо його дрібними кубиками. Вливаємо олію в сковороду і ставимо ємність на конфорку. Включаємо плиту. Розігріваємо сковороду з маслом близько хвилини. Обсмажуємо цибулю на великому вогні до рум’яності. Постійно помішуємо лопаткою.

3. Очищаємо моркву невеликим ножем. Промиваємо її теплою проточною водою. Нарізаємо овоч на дрібні кубики. Додаємо моркву до цибулі і обсмажуємо їх 2-3 хвилини. Помішуємо.

4. Промиваємо помідори. Викладаємо їх в глибоку миску. Наливаємо воду в чайник, доводимо до кипіння (якщо немає електрочайника, кип’ятимо воду на плиті). Заливаємо крутим окропом помідори і залишаємо на 2 хвилини. Через пару хвилин опускаємо їх у крижану воду, а потім легко знімаємо шкірку. Видаляємо місце кріплення плодоніжки. Нарізаємо помідори на кубики середньої величини.

5. Додаємо до цибулі і моркви нарізаний кабачок. Перемішуємо інгредієнти і накриваємо сковороду кришкою. Зменшуємо вогонь і залишаємо масу тушкуватися.

6. Через 15 хвилин, коли овочі стануть м’якше, ще раз перемішуємо їх і знову накриваємо сковороду кришкою. Якщо рідини мало, доливаємо трохи кип’яченої або фільтрованої води. Тушкуємо блюдо 10 хвилин.

7. Очищаємо часник від лушпиння і дрібно нарізаємо його. Додаємо подрібнені помідори і часник в сковороду. Солимо і перчимо за смаком. Перемішуємо вміст ємності і залишаємо на 10 хвилин. Кришкою не накриваємо.

8. Вимиваємо і обсушуємо зелень. Подрібнюємо її і посипаємо готові овочі.

Приємного апетиту!

Соковиті і ароматні кабачки, тушковані з м’ясом

Страва з м’ясом виходить дуже соковитим і ароматним. У готовому вигляді можна полити кожну порцію невеликою кількістю сметани, щоб ваш вечеря або обід став ще смачніше.

Час готування – 1 ч. 45 хв.

Час приготування – 1 ч. 5 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Кабачок – 3 шт.
  • М’ясо свиняче – 500 гр.
  • Помідор – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.

Процес приготування:

1. Очищаємо цибулю та моркву. Промиваємо морква теплою водою і подрібнюємо (на тертці або за допомогою ножа) на невеликі кубики або соломкою. Цибулю нарізаємо як можна дрібніше. Свиняче м’ясо промиваємо та нарізаємо кубиками середнього розміру.

2. У глибоку сковороду наливаємо олію. Ставимо ємність на конфорку і включаємо плиту. Розігріваємо близько хвилини і висипаємо цибулю. Обсмажуємо до золотистого кольору. Слідом додаємо моркву. Перемішуємо її з цибулею і обсмажуємо кілька хвилин, поки морква не розм’якшиться.

3. Висипаємо м’ясо в сковороду і обсмажуємо на великому вогні 1-2 хвилини. Протягом цього часу енергійно перемішуємо продукти. Коли м’ясо пустить сік, зменшуємо вогонь і обсмажуємо свинину до википання рідини. Постійно помішуємо.

4. Вливаємо воду і перемішуємо інгредієнти. Залишаємо на гасіння на 60 хвилин. Якщо вода википить раніше, додаємо ще трохи рідини. Нещільно накриваємо сковороду кришкою.

5. Промиваємо помідори. Викладаємо томати в глибоку ємність і заливаємо окропом (кип’ятимо воду в електрочайнику або в каструлі на плиті). Чекаємо пару хвилин. Перекладаємо томати в крижану воду. Потім знімаємо шкірку. Нарізаємо м’якоть на невеликі кубики.

6. Промиваємо кабачки і зелень. Висушуємо їх паперовим рушником. Часник позбавляємо від лушпиння. Обрізаємо шкірку кабачки, розрізаємо його на дві половини і видаляємо серцевину. Подрібнюємо кабачок на кубики. Дрібно нарізаємо спочатку часник, а потім петрушку.

7. Додаємо подрібнені кабачки, помідори і половину часнику до м’яса. Солимо і перчимо масу за смаком. Перемішуємо і, якщо є необхідність, вливаємо трохи води. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо суміш ще 30 хвилин. Періодично перемішуємо інгредієнти.

8. Через півгодини знімаємо кришку зі сковороди і додаємо частину подрібненого часнику в блюдо, посипаємо зеленню. Перемішуємо і знімаємо сковороду з конфорки. Вимикаємо плиту. Залишаємо страву на 15-20 хвилин у спокої. Потім подаємо до столу порційно.

Приємного апетиту!

Як смачно приготувати кабачки з фаршем на сковороді?

Для приготування страви рекомендується вибирати кабачки, так як вони більш корисні і соковиті. Також овоч сприяє виведенню зайвої рідини з організму, що перешкоджає появі набряків.

Час готування – 2 ч. 15 хв.

Час приготування – 1 ч. 35 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Кабачок – 2 шт.
  • М’ясо свиняче – 200 гр.
  • М’ясо яловиче – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Рис – 1 склянка
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паста томатна – 2-3 ст. л.
  • Сметана 15% – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 1-2 ст. л

Процес приготування:

1. Свиняче і яловиче м’ясо промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками. Нарізаємо на шматки середнього розміру. Подрібнюємо м’ясо у фарш за допомогою м’ясорубки.

2. Промиваємо рис кілька разів, зливаємо воду в раковину. Перекладаємо рис в каструлю і наливаємо воду. Ставимо ємність на конфорку. Включаємо плиту. Проварюємо рис до м’якості.

3. У миску з фаршем вбиваємо одне яйце, викладаємо рис. Солимо і перчимо масу за смаком.

4. Позбавляємо цибуля від лушпиння. Дрібно нарізаємо його і висипаємо в миску з іншими інгредієнтами. Перемішуємо до однорідності.

5. Вимиваємо кабачки. Обтираем їх рушником і нарізаємо на круглі шматочки. Вичищаємо ножем серцевину.

6. Заповнюємо кабачкові «формочки» фаршем. Поміщаємо кабачки з масою у велику глибоку каструлю. Наливаємо трохи води, солимо. Ставимо ємність на плиту і вмикаємо техніку. Доводимо страву до кипіння.

7. Беремо другу цибулину і очищаємо її від лушпиння. Нарізаємо на дрібні шматочки. Моркву очищаємо від верхнього шару і промиваємо теплою водою. Натираємо на крупній тертці.

8. Вливаємо в сковороду олію. Ставимо ємність на конфорку і включаємо плиту. Розігріваємо. Висипаємо цибулю і обсмажуємо пару хвилин. Слідом додаємо моркву. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини. Постійно помішуємо. Додаємо томатну пасту. Перемішуємо і продовжуємо обсмажувати.

9. Через пару хвилин вливаємо сметану. Солимо соус і перемішуємо до однорідності. Заливаємо соусом кабачки. Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо протягом 40 хвилин.

Приємного апетиту!

Простий і швидкий спосіб приготування тушкованих кабачків з грибами

Для приготування страви можна вибрати абсолютно будь-які гриби-печериці, гливи або лісові. Головне, щоб вони були свіжими. Сушені гриби для цієї страви не підійдуть.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 40-45 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Печериці – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Масло рослинне – 1-2 ст. л
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо молодий кабачок. Обсушуємо його кухонним рушником. Шкірку не видаляємо. Розрізаємо овоч по довжині на дві частини. Нарізаємо кожну частину на часточки.

2. Очищаємо цибулю та моркву. Промиваємо морква теплою водою і розрізаємо вздовж ножем. Нарізаємо півкільцями. Подрібнюємо цибулю на кубики.

3. Перебираємо гриби, очистити від верхнього шару. Промиваємо теплою водою. Висушуємо паперовими рушниками. Нарізаємо.

4. Вливаємо в сковороду олію. Ставимо її на плиту, включаємо її. Через пару хвилин, коли сковорода з маслом розігріється, додаємо цибулю і обсмажуємо його пару хвилин. Слідом додаємо моркву, змішуємо її з цибулею і продовжуємо обсмажувати ще близько 5 хвилин.

5. Відправляємо в сковороду кабачки і гриби. Перемішуємо інгредієнти. Продовжуємо обсмажувати. Солимо і перчимо за смаком. Знову перемішуємо масу.

6. Тушкуємо овочі 7 хвилин без кришки. Потім накриваємо сковороду кришкою і продовжуємо тушкувати масу близько 10 хвилин.

Приємного апетиту!

Як приготувати соковиті кабачки з рисом на сковороді?

Рис для майбутнього страви необхідно зварити заздалегідь, щоб він встиг охолонути. А овочі краще всього брати свіжі, так як заморожені зроблять гарнір водянистим.

Час готування – 1 ч.

Час приготування – 50 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Кабачок – 180 гр.
  • Помідор – 140 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський солодкий – 1 шт.
  • Масло рослинне – 25 мл
  • Рис – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Вода – 1,5 л

Процес приготування:

1. Висипаємо рис в невелику глибоку миску і промиваємо його теплою водою. Зливаємо воду в раковину. Проробляємо цю процедуру кілька разів. Викладаємо рис в каструлю або сотейник. Вливаємо очищену воду, ставимо ємність на конфорку. Включаємо плиту і проварюємо рис до м’якості.

2. Промиваємо кабачок під струменем теплої води і обтираем кухонним рушником. Якщо кабачок немолодий, очистіть його від шкірки. Нарізаємо кабачки на кубики.

3. Прибираємо лушпиння з цибулі. Нарізаємо її кубиками.

4. Промиваємо помідори і витираємо зайву вологу паперовим рушником. Нарізаємо помідори кубиками невеликого розміру.

5. Промиваємо перець, обсушуємо і розрізаємо вздовж на дві частини. Позбавляємо від кожну серцевини. Знову промиваємо обидві частини перцю і нарізаємо на невеликі кубики.

6. Ставимо на конфорку сковороду. Вливаємо олію. Включаємо плиту і розігріваємо ємність з маслом пару хвилин. Перекладаємо цибулю і кабачок в ємність. Перемішуємо овочі в процесі обсмажування.

7. Через 5 хвилин викладаємо до цибулі і кабачків перець і помідори. Солимо і посипаємо спеціями масу, перемішуємо і тушкуємо суміш на маленькому вогні.

8. Перекладаємо до овочів рис, перемішуємо інгредієнти до однорідності. Заливаємо 100 мл води. Тушкуємо суміш овочів і рису 10 хвилин.

Приємного апетиту!

ПП дієтичне кабачки з курячою грудкою

Блюдо вважається дієтичним, бо як кабачки в тушкованому вигляді містять мінімальну кількість калорій. Їх радять вживати в їжу при необхідності дотримувати певний режим харчування. Щоб їжа була більш ситної, можна додати курячу грудку.

Час готування – 1 ч. 5 хв.

Час приготування – 50 хв.

Кількість порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Грудка куряча – 1 шт.
  • Кабачок – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Масло рослинне – 1-2 ст. л
  • Вода – ½ склянки

Процес приготування:

1. Моркву очищаємо від верхнього шару. Ретельно промиваємо ее від бруду, при цьому допомагаємо собі щіткою або губкою. Витираємо морква паперовим рушником, щоб вбралася зайва рідина. Нарізаємо півкільцями моркву.

2. Видаляємо лушпиння цибулі. Розрізаємо на дві частини і подрібнюємо на кожну півкільця.

3. Промиваємо кабачок і обтираем його кухонним або паперовим рушником. Нарізаємо овоч спочатку круглими скибочками, а потім невеликими кубиками. Якщо кабачок «старий», шкірку необхідно видалити, а також вирізати серцевину.

4. Курячу грудку обробляємо: позбавляє від плівок і жилок. Промиваємо її прохолодною водою і висушуємо паперовим рушником. Курку нарізаємо на невеликі шматочки.

5. Ставимо сковороду на конфорку. Наливаємо в неї рослинне масло. Включаємо плиту і даємо сковороді з маслом час на розігрів. Викладаємо цибулю і моркву в ємність і починаємо обсмажувати.

6. Через 3 хвилини викладаємо курячу грудку. Солимо і посипаємо спеціями інгредієнти перемішуємо до однорідності. Наливаємо в склянку воду до половини. Виливаємо її в сковороду, яку накриваємо кришкою. Тушкуємо 5 хвилин.

7. Викладаємо в суміш кабачки. Знову накриваємо кришкою сковороду і тушкуємо її вміст близько 7 хвилин. Вимиваємо пучок кропу, просушуємо його і дрібно нарізаємо. Посипаємо їм готову страву.

Приємного апетиту!

Овочеве рагу з кабачків з кольоровою капустою

Фахівці рекомендують вживати в їжу овочі як в свіжому, так і в тушкованому вигляді, так як вони корисні для шлунка й серця. Кабачки і цвітна капуста – низькокалорійні, багаті вітамінами і мінералами – відмінне поєднання для прихильників здорового харчування.

Час готування – 1 ч. 25 хв.

Час приготування – 1 ч. 5 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Капуста цвітна – 500 гр.
  • Кабачок – 500 гр.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Помідор – 1-2 шт.
  • Цибуля – 1-2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло оливкове – 2 ст. л.
  • Сіль – ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 1,2 л

Процес приготування:

1. Перебираємо цвітну капусту. Видаляємо все листя і зіпсовані суцвіття. Відокремлюємо залишилися суцвіття один від одного. Вливаємо воду в каструлю, ставимо ємність на конфорку і включаємо плиту. У киплячу воду додаємо сіль і злегка розмішуємо. Викладаємо капусту і даємо покипіти 5 хвилин. Відправляємо капусту на друшляк.

2. Позбавляємо цибулини від лушпиння і плівок. Розрізаємо їх навпіл. Подрібнюємо кожну з них.

3. Очищаємо моркву від бруду. Промиваємо під струменем теплої води. Висушуємо паперовим рушником. Подрібнюємо на тертці.

4. Додаємо оливкову олію у сковорідку. Переміщаємо на конфорку. Встановлюємо середній вогонь і висипаємо в ємність цибулю. Обсмажуємо 2-3 хвилини.

5. Висипаємо терту моркву. Перемішуємо і продовжуємо обсмажувати протягом трьох хвилин.

6. Промиваємо кабачки, витираємо їх і обрізаємо шкірку. Подрібнюємо овоч на кубики. Висипаємо кабачки до цибулі і моркви. Обсмажуємо інгредієнти 3 хвилини, постійно помішуємо. Зменшуємо вогонь, додаємо трохи води. Сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо продукти 10-15 хвилин.

7. Промиваємо помідори і зелень, обтираем паперовим рушником. Натираємо помідори на дрібній тертці. Нарізаємо зелень як можна дрібніше. Переміщаємо в сковороду цвітну капусту. Заливаємо масу тертими помідорами. Чекаємо, поки овочі дійдуть до кипіння. Посипаємо сіллю, перцем і зеленню. Перемішуємо до однорідності і тушкуємо 3-4 хвилини.

Приємного апетиту!