Квашена капуста швидкого приготування – 10 рецептів хрусткою і соковитою капусти в банках

Переживаєте, що квашена капуста вимагає довгих і складних приготувань? Це не так. Існує багато рецептів, які дозволяють максимально швидко виконати домашню заготовку. Беріть на замітку підбірку з 10 перевірених рецептів, на які не піде багато часу.

Квашена капуста швидкого приготування в банку з розсолом

Неймовірно соковита квашена капуста виходить на розсолі. Такий рецепт можна віднести до варіантів швидкого приготування. Кулінарна ідея не відніме багато часу, а тільки порадує яскравим смаком готового продукту.

Інгредієнти на
0.5 л.

  • Капуста білокачанна ½ кг
  • Морква 1 шт.
  • Вода-2 склянки
  • Сіль 30 гр.
  • Цукор-пісок 70 гр.
  • Оцет столовий 9% 40 мл
  • Масло рослинне 100 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати соковиту і хрустку квашену капусту швидкого приготування? Спочатку приготуємо розсіл. Кип’ятимо воду з цукром, сіллю і рослинним маслом. Розмішуємо, щоб сухі інгредієнти повністю розчинилися.
  2. Після готовності рідина знімаємо з плити і даємо їй охолонути.
  3. капусту Промиваємо та нарізаємо її тоненькими смужками. Розминаємо продукт руками, щоб він пустив сік.
  4. Скляні банки ретельно промиваємо з содою.
  5. До капусти додаємо терту моркву і знову розмішуємо.
  6. Щільно укладаємо овочеву масу по чистим банкам і заливаємо розсолом розсолом.
  7. Вливаємо оцет і закриваємо заготовки кришками.
  8. Ставимо банки на зберігання в прохолодне місце. Через деякий час капуста заквасится.