Брокколі в клярі на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Брокколі в клярі на сковороді — це швидка і смачна їжа, яку подають в якості самостійної закуски або гарніру до основних страв. Частування в хрусткій скоринці вам сподобається, навіть якщо ви не особливий любитель брокколі. Апетитна закуска готується з легкістю. Для приготування використовують свіжу або заморожену капусту. Вибирайте підходящий варіант і втілюйте в життя!

Брокколі в яєчному клярі на сковороді

Брокколі в яєчному клярі на сковороді стане фаворитом для любителів овочів. Соковита капуста і рум’яна кірочка чудово гармоніюють і доповнюють один одного. У деяких рецептах попередньо бланшують капусту. Тут не потрібно втрачати часу, що є перевагою для зайнятих господинь.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Яйце куряче 1 шт.
  • Капуста Броколі 400 гр.
  • Борошно 4 ст. л.
  • Часник гранульований ½ ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Олія соняшникова 100 мл

Процес приготування:

  1. Збираємо інгредієнти.
  2. У капусти обрізаємо качан і ділимо на суцвіття. Споліскують водою і обсушуємо на кухонному рушнику.
  3. Збовтуємо яйце.
  4. На плоскій тарілці змішуємо борошно, гранульований часник, сіль і перець.
  5. Підготовлені брокколі по черзі паніруємо в борошні, відправляємо у збите яйце. І знову обвалюємо в борошні.
  6. На прогріту сковороду наливаємо олію. По гарячій площині розподіляємо капусту в клярі. На середньому полум’я смажимо заготовки до апетитного золотистого кольору. Щоб процес відбувався рівномірно, перевертаємо капусту.
  7. Готову капусту перекладаємо на площину, застелену серветками, щоб позбутися від зайвого масла.
  8. Хрустку закуску подаємо з улюбленими соусами. Приємного апетиту!