Брокколі в клярі з сиром
Брокколі в клярі з сиром виглядає привабливо. Цікаве блюдо добре виглядає на скромних родинних або дружніх застіллях. Проста в приготуванні закуска завжди має хороші відгуки. Сирний кляр надає страві оригінальність. Навіть маленькі прівереди, які не люблять овочі, з задоволенням скуштують цікаве частування.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Сир – 100 гр.
- Брокколі – 250 гр.
- Борошно – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Кучеряву капусту ріжемо на зручні «бутони» і поміщаємо в киплячу воду, не забуваємо посолити, варимо не більше 5 хвилин.
Крок 2. Відварену капусту зливаємо через сито або друшляк.
Крок 3. Окремо змішуємо борошно з яйцями, солимо і перчимо за смаком. В отриману субстанцію додаємо подрібнений на тертці сир. Об’єднуємо компоненти.
Крок 4. По черзі занурюємо відварну капусту в сирний кляр.
Крок 5. На добре прогріту з рослинною олією сковороду викладаємо брокколі. Обсмажуємо при середній температурі з обох боків до хрусткої скоринки.
Крок 6. Сервіруємо апетитну закуску, на розсуд прикрашаємо листочками улюбленої зелені. За бажанням доповнюємо улюбленим соусом. Їмо і насолоджуємося. Приємного апетиту!