Брокколі в клярі на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Брокколі в клярі з сиром

Брокколі в клярі з сиром виглядає привабливо. Цікаве блюдо добре виглядає на скромних родинних або дружніх застіллях. Проста в приготуванні закуска завжди має хороші відгуки. Сирний кляр надає страві оригінальність. Навіть маленькі прівереди, які не люблять овочі, з задоволенням скуштують цікаве частування.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Сир – 100 гр.
  • Брокколі – 250 гр.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Кучеряву капусту ріжемо на зручні «бутони» і поміщаємо в киплячу воду, не забуваємо посолити, варимо не більше 5 хвилин.

Крок 2. Відварену капусту зливаємо через сито або друшляк.

Крок 3. Окремо змішуємо борошно з яйцями, солимо і перчимо за смаком. В отриману субстанцію додаємо подрібнений на тертці сир. Об’єднуємо компоненти.

Крок 4. По черзі занурюємо відварну капусту в сирний кляр.

Крок 5. На добре прогріту з рослинною олією сковороду викладаємо брокколі. Обсмажуємо при середній температурі з обох боків до хрусткої скоринки.

Крок 6. Сервіруємо апетитну закуску, на розсуд прикрашаємо листочками улюбленої зелені. За бажанням доповнюємо улюбленим соусом. Їмо і насолоджуємося. Приємного апетиту!