Брокколі в панірувальних сухарях
Брокколі в панірувальних сухарях виглядає апетитно і чудово підходить до рибних котлет або курячим отбивным. Завдяки панировочным сухарів скоринка приємно хрумтить і надає звичайному овочу якийсь шарм. Приготування закуски не забирає багато часу, а значить – з рецептом впорається навіть нетерплячий кулінар.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3
Інгредієнти:
- Яйця курячі – 2 шт.
- Панірувальні сухарі – 200 гр.
- Брокколі заморожена – 400 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сушений часник – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Кип’ятимо воду в об’ємній посуді. Засипаємо сіль. Опускаємо заморожені брокколі. Після вторинного закипання варимо близько 5 хвилин.
Крок 2. Зварену капусту зливаємо через друшляк, залишаємо на пару хвилин, щоб позбутися від надлишків води.
Крок 3. В глибокій чаші об’єднуємо яйця з сіллю і меленим перцем.
Крок 4. Капустяні заготовки щедро купаємо в яєчної маси.
Крок 5. Сухарі для панірування змішуємо з улюбленими спеціями і сухим часником.
Крок 6. Потім гарненько обвалюємо в сухої суміші.
Крок 7. У глибоку сковорідку наливаємо олію і кип’ятимо. Викладаємо запанированную капусту і смажимо до золотистого кольору, не забуваємо перевертати, щоб забезпечити рівномірне обсмажування.
Крок 8. Обсмажену брокколі перекладаємо на серветки і видаляємо надлишки масла. Після чого викладаємо в посуд для подавання. Приємного апетиту!