Брокколі в клярі на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Брокколі в панірувальних сухарях

Брокколі в панірувальних сухарях виглядає апетитно і чудово підходить до рибних котлет або курячим отбивным. Завдяки панировочным сухарів скоринка приємно хрумтить і надає звичайному овочу якийсь шарм. Приготування закуски не забирає багато часу, а значить – з рецептом впорається навіть нетерплячий кулінар.

Час приготування – 30 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Панірувальні сухарі – 200 гр.
  • Брокколі заморожена – 400 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сушений часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Кип’ятимо воду в об’ємній посуді. Засипаємо сіль. Опускаємо заморожені брокколі. Після вторинного закипання варимо близько 5 хвилин.

Крок 2. Зварену капусту зливаємо через друшляк, залишаємо на пару хвилин, щоб позбутися від надлишків води.

Крок 3. В глибокій чаші об’єднуємо яйця з сіллю і меленим перцем.

Крок 4. Капустяні заготовки щедро купаємо в яєчної маси.

Крок 5. Сухарі для панірування змішуємо з улюбленими спеціями і сухим часником.

Крок 6. Потім гарненько обвалюємо в сухої суміші.

Крок 7. У глибоку сковорідку наливаємо олію і кип’ятимо. Викладаємо запанированную капусту і смажимо до золотистого кольору, не забуваємо перевертати, щоб забезпечити рівномірне обсмажування.

Крок 8. Обсмажену брокколі перекладаємо на серветки і видаляємо надлишки масла. Після чого викладаємо в посуд для подавання. Приємного апетиту!