Мариновані кабачки швидкого приготування – 8 рецептів в сирому вигляді без загортання з покроковими фото

Швидка, не вимагає консервації і неймовірно смачна закуска з кабачків прикрасить і різноманітить будь-який святковий стіл! Таке блюдо відмінно поєднується з будь-якими гарнірами і доповнює їх своїм насиченим кисло-солодким смаком і свіжим ароматом.

Мариновані кабачки кружечками швидкого приготування

Пікантні з легкої гостротою кабачки готуються дуже швидко і легко, а за смаком залишаються натуральними і хрусткими. Паприка надає закуски неймовірний аромат і цікаве ненав’язливе післясмак.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Петрушка 10 гр.
  • Кріп 10 гр.
  • Вода 250 мл
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Паприка ½ ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Оцет столовий 9% 1 ст. л.
  • Перець чилі ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений 4 шт.

Процес приготування:

  1. Як приготувати мариновані кабачки швидкого приготування? Овоч гарненько промиваємо, обсушуємо за допомогою паперових рушників і нарізаємо нетовстими кільцями.
  2. Займемося маринадом. У каструльку наливаємо склянку води і туди ж додаємо цукровий пісок, сіль, лист лавра, паприку і два види перцю.
  3. Суміш для заправки відправляємо на плиту, доводимо до кипіння і варимо ще близько 3-4 хвилин. Після знімаємо з вогню і вливаємо одну столову ложку оцту.
  4. Банку заповнюємо нарізаним кабачком і заливаємо злегка розсолом, маринадом.
  5. Наверх тари насипаємо трохи подрібненої зелені.
  6. закриваємо Кришкою баночку і відправляємо в холодильну камеру на 8-10 годин маринуватися.
  7. За закінчення часу, гостренькі закуска готова до вживання. Приємного апетиту!