Рулет з кабачків в духовці — це чарівна закуска, яку готують з різними начинками. Закусочне частування виглядає чудово. Рулет готується просто, поки підстава випікається, займемося начинкою. Кабачкове частування завжди викликає захват від самих затятих критиків. Навіть ті, хто не їсть кабачки, без розуму від закуски. Дана добірка актуальна як для свят, так і для повсякденного раціону.
Рулетики з кабачків з сиром і часником в духовці
Рулетики з кабачків з сиром і часником в духовці підходять для святкового вечері або для скромних сімейних посиденьок. В якості заливки можна взяти перекручені помідори або розведену водою томатну пасту. Для дієтичної версії використовуємо низкожирный сир і сир.
Інгредієнти на
3 порц.
- Кабачок 800 гр.
- Сіль за смаком
- Сир 400 гр.
- Сир 200 гр.
- Томатний сік-1 склянка
- Яйце куряче 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування:
- Рулет з кабачків в духовці готується просто. Беремо всі необхідні інгредієнти. А кабачки грунтовно промиваємо, обсушуємо, і при необхідності звільняємося від шкірки.
- Сир будь-якої жирності перетираємо за допомогою виделки. Сир крупно трьом. Більшу частину сирної стружки додаємо в сир. Розбиваємо яйце. Приправляємо подрібненому часником, солимо і перчимо.
- Гарненько вимішуємо начинку. За бажанням можна додати рубаний кріп.
- За допомогою гострого ножа кабачки розрізаємо на тонкі скибочки. Підрум’янюємо їх на сковороді-гриль без використання масла.
- На край кабачкового скибочки кладемо ложку начинки і загортаємо в рулет.
- Жаростійку форму заповнюємо підготовленими рулетиками.
- Томатний сік солимо і перчимо. Щоб врівноважити смак, можна додати трохи цукрового піску. Поливаємо заливкою рулетики.
- Зверху присипаємо залишками сирної стружки і ставимо запікатися на півгодини в прогріту до 180° духовку.
- Гаряче блюдо акуратно дістаємо за допомогою прихваток.
- Даємо страві трохи постояти. А потім презентуємо гостям. Приємного апетиту!
Рулет з кабачків в духовці з сиром і помідорами
Рулет з кабачків в духовці з сиром і помідорами – рецепт, який зможе реалізувати будь-який, навіть недосвідчений кулінар. Тональна основа з соковитою начинкою не залишає байдужих. Смачне частування виходить ситним і завжди викликає захоплення. Святкове меню з таким рулетом стане яскравішим.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Інгредієнти:
- Кабачки – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – 2 ст. л.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Борошно пшеничне – 4 ст. л.
- Зелень рубана – 4 ст. л.
- Начинка:
- Майонез – 50 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо необхідні інгредієнти. Кабачки, помідори і болгарський перець добре промиваємо. Скориставшись економкою, очищаємо шкірку з кабачка. Сир можна використовувати кусковий або в скибочках.
Крок 2. Кабачок дрібно натираємо.
Крок 3. Віджимаємо вологу і перекладаємо в миску для замісу тесту.
Крок 4. Вливаємо сметану і яйця, посипаємо сіллю. Гарненько вимішуємо тісто.
Крок 5. Ароматні трави добре промиваємо, стряхиваем вологу і дрібно рубаємо. Відправляємо до кабачковий масі.
Крок 6. Гарненько вимішуємо субстанцію.
Крок 7. Просіваємо борошно і добре розмішуємо, щоб не залишилося грудочок.
Крок 8. Деко застеляємо силіконізованим папером для випічки і виливаємо тісто. За допомогою лопатки вирівнюємо. Прибираємо запікати при 200° на 20 хвилин.
Крок 9. Тим часом помідори звільняємо від плодоніжки, розрізавши навпіл і тонко нарізаємо. Болгарський перець звільняємо від нутрощів і нарізаємо тонкими смужками. Очищений часник тиснемо з допомогою спеціального пристосування. Майонез поєднуємо з часником і добре перемішуємо.
Крок 10. Через зазначений час кабачкова основа буде готова. Дістаємо заготівлю і викладаємо на стіл.
Крок 11. Поки основа ще тепла, просочуємо майонезним соусом.
Крок 12. Розкладаємо сирні посипаємо скибочки або подрібненому сиром. Залишаємо вільний край.
Крок 13. Викладаємо помідорні скибочки, як показано на фото. Зверху укладаємо болгарський перець.
Крок 14. Починаємо згортати рулет, як можна щільніше, але щоб не пошкодити цілісність.
Крок 15. Загортаємо рулет у фольгу і ставимо в холод мінімум на 5 годин. Якщо є час, можна залишити на ніч. Рулет за цей час добре стабілізується.
Крок 16. Звільнивши від фольги, яскравий рулет перекладаємо на красиве блюдо і ріжемо на порції.
Крок 17. Презентуємо гостям. Приємного апетиту!
Кабачковий рулет з грибами в духовці
Кабачковий рулет з грибами в духовці – низькокалорійне частування для смачного і ситного обіду або вечері. За 40 хвилин виходить неймовірне блюдо. Подають закуску переважно в охолодженому вигляді. Тоді основа стає більш щільною і добре зберігає форму.
Час приготування – 40 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- очищені Кабачки – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Печериці – 300 гр.
- Сир твердий – 150 гр.
- копчена Паприка мелена – 1 ч. л.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Часник гранульований – 1 ч. л.
- Борошно пшеничне – 120 гр.
- Суміш перців – 0,5 ч. л.
- Кріп – 20 гр.
- Суміш італійських трав – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Першим ділом займемося начинкою. Для цього добре обполіскуємо гриби, обсушуємо і тонко нарізаємо. Обсмажуємо на невеликій кількості олії до рум’яності. Приправляємо сіллю і сумішшю перців, коли рідина випарується.
Крок 2. Молоді кабачки звільняємо від хвостиків і крупно натираємо. Додаємо сіль і залишаємо хвилин на п’ять, щоб вона витягла рідина.
Крок 3. Вручну віджимаємо рідину і перекладаємо кабачки в об’ємну посуд. Подрібнюємо промитий кріп і додаємо до кабачків. Приправляємо перерахованими спеціями. Розбиваємо яйця і добре вимішуємо до однорідного стану.
Крок 4. До досить рідкою масою підсипаємо просіяне борошно і добре вимішуємо, щоб не залишилося грудочок.
Крок 5. На выстланном просиликоненным пергаментом деку, розподіляємо кабачкову заготівлю і розрівнюємо.
Крок 6. В попередньо розігріту до 200° духовку ставимо деко з основою і запікаємо 20 хвилин.
Крок 7. Через годину дістаємо гарячий корж і злегка остуджуємо. Далі розподіляємо обсмажені гриби.
Крок 8. Крупно натерти сир, посипаємо їм грибний шар. Трохи сиру залишаємо для прикраси.
Крок 9. Щільно згортаємо в рулет.
Крок 10. Зверху розподіляємо сирну стружку і поміщаємо на 10 хвилин у духовку, щоб утворилася приємна сирна скоринка.
Крок 11. Гарячий рулет відразу ж ділимо на порції і прикрашаємо рубаною зеленню. Подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рулет з тертих кабачків в духовці
Рулет з тертих кабачків в духовці являє собою чудове частування. В якості прошарку використовуємо все, що подобається. У сьогоднішньому рецепті використовуємо вершковий сир і слабосолону сьомгу. Чудове поєднання створює святкову атмосферу. Спробувавши кабачковий рулет хоча б раз, жоден захід не обійдеться без нього.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 6
Склад:
- Кабачки – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сьомга слабосолона – 200 гр.
- Сир вершковий – 180 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо інгредієнти, які знадобляться для реалізації рецепта. Кабачок добре промиваємо й обсушуємо. Відразу ж включаємо розігрів духової шафи, встановивши 180° на температурним важелі.
Крок 2. Натерти кабачок за допомогою великої терки, додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 5 хвилин. За цей час сіль витягне зайву рідину.
Крок 3. Віджимаємо рідина руками, а потім вводимо яйця і просіяне разом з розпушувачем борошно. Ретельно вимішуємо тісто.
Крок 4. На деко кладемо тефлоновий килимок або силіконізований пергамент і формуємо основу висотою не більше 1 сантиметра. Прибираємо запікатися на півгодини.
Крок 5. Промиту зелень подрібнюємо і змішуємо з вершковим сиром.
Крок 6. Червону рибу ріжемо слайсами.
Крок 7. Запечену основу дістаємо з духовки і охолодити на решітці, але не повністю. Просочуємо його сирною начинкою з зеленню.
Крок 8. Розподіляємо слайсы сьомги рівномірно.
Крок 9. За допомогою пергаменту звертаємо якомога щільніше рулет. Потім переміщаємо в холод хоча б на півгодини.
Крок 10. Через годину дістаємо рулет і ділимо його на порційні шматочки. За бажанням прикрашаємо рубаною зеленню. Приємного апетиту!
Рулет з кабачків з начинкою з сиру в духовці
Рулет з кабачків з начинкою з сиру в духовці не тільки виглядає чудово, але і за смаковими якостями нічим не поступається дорогим делікатесів. Закуска підходить для ситного перекусу або сніданку. Якщо використовувати сир зниженої жирності, можна не боятися, що закуска нагородить вас зайвими кілограмами.
Час готування – 1 ч. 30 хв.
Час приготування – 30 хв.
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – 3 ст. л.
- Сир – 500 гр.
- Бринза – 100-150 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Масло рослинне – для змазування.
Процес приготування:
Крок 1. Збираємо потрібні компоненти для реалізації рулету. Відразу ж включаємо духовку і встановлюємо 200°.
Крок 2. Добре вимиті кабачки звільняємо від хвостиків і крупно натираємо на тертці. Трохи підсолюємо, перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин. Після чого вичавлюємо рідина. Віджату кабачкову масу перекладаємо в миску. Розбиваємо яйця, трохи солимо.
Крок 3. Додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто.
Крок 4. Деко вистилаємо якісним папером і викладаємо кабачкове тісто. Акуратно розрівнюємо по застеленій поверхні.
Крок 5. Заготівлю ставимо запікатися на 15 хвилин. Потім дістаємо і загортаємо рулетом разом з папером. Накривши рушником, охолоджуємо протягом півгодини. Після чого знімаємо папір.
Крок 6. Не гаючи часу, натираємо бринзу і об’єднуємо з сиром. Приправляємо подрібненим через землянку часником, сметаною і не забуваємо посолити. Якщо є бажання, додаємо рубану зелень.
Крок 7. Розгортаємо наше основу і розподіляємо начинку. Щільно згортаємо і прибираємо охолоджуватися на півгодини.
Крок 8. Холодну закуску ділимо на порції, сервіруємо і прикрашаємо салатними листям. Презентуємо закуску друзям. Приємного апетиту!
Рулет з кабачків з фаршем в духовці
Рулет з кабачків з фаршем в духовці – ситне частування, яке стане повноцінним прийомом їжі. Страву подають як теплим, так і захололим. Температура не впливає на смакові якості частування. Елементарний процес подужає навіть недосвідчена господиня.
Час готування – 1 ч. 05 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 8
Склад:
Для коржа:
- Кабачки – 250 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – 3 ст. л.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Борошно пшеничне – 2-2,5 ст. л.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для змазування.
Начинка:
- Курячий фарш – 400 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Кріп – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Сир – 100 гр.
- Часник – 2-3 зубчики.
Процес приготування:
Крок 1. Ретельно промиваємо кабачки, томати і ароматні трави. Відразу включаємо духовку для розігріву, встановлюємо температуру 180°.
Крок 2. У кабачка обрізаємо кінчики, подрібнюємо за допомогою терки або кухонного комбайна, овочеву стружку солимо і даємо постояти 5-7 хвилин. Цього часу достатньо, щоб витягнути зайвий сік.
Крок 3. У чашу виливаємо яйця, збовтуємо за допомогою віночка. Приправляємо сіллю і перцем.
Крок 4. В яєчну масу кладемо сметану. Жирність не принципова. Гарненько об’єднуємо продукти.
Крок 5. До рідких інгредієнтів відправляємо просіяне борошно і ретельно вимішуємо міксером, щоб не залишилося грудочок. Підсипаємо борошно поступово. Може знадобиться менше або більше борошна. Залежить це від вологості продукту.
Крок 6. До рідких інгредієнтів додаємо кабачки, попередньо віджаті від рідини, і з’єднай в єдину масу.
Крок 7. Деко застеляємо перевіреним пергаментом, я використовую завжди силіконізований, його не потрібно промащувати маслом. Розливаємо кабачкову масу і розрівнюємо по поверхні. Переміщаємо в духовку і випікаємо 20 хвилин.
Крок 8. Поки є вільний час, приготуємо м’ясну начинку. У глибокій мисці об’єднуємо курячий фарш, подрібнений часник, сметану, рубану зелень, солимо і перчимо. Розмішуємо до однорідності.
Крок 9. Обережно виймаємо з духовки гаряче кабачкове підставу.
Крок 10. Зверху розподіляємо м’ясну начинку, як показано на фото.
Крок 11. Начинку присипаємо натертої сирної стружкою.
Крок 12. За допомогою паперу щільно скручуємо рулет.
Крок 13. Загортаємо в пергамент, на якій випікався корж. Переміщаємо на деко і готуємо півгодини.
Крок 14. Приготоване блюдо акуратно дістаємо і, не розгортаючи, остуджуємо. Загорнувши у фольгу, переміщаємо в холод стабілізуватися.
Крок 15. Вироби з знімаємо фольгу, потім пергамент і ділимо частування на порції.
Крок 16. Пригощаємо близьких. Приємного апетиту!
Кабачковий рулет з сирним сиром в духовці
Кабачковий рулет з сирним сиром в духовці – прекрасний варіант для закусочного частування. Ніжний рулет виходить досить ситийвим. Поки запікається кабачкова основа, приготуємо вершкову ароматну прошарок з часником і зеленню, і зекономимо час. Залишиться тільки зібрати рулет і дати йому настоятися. Блюдо виходить мега апетитним.
Час готування – 1 ч. 00 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6
Інгредієнти:
- очищені Кабачки – 600 гр.
- Сіль – за смаком.
- Сметана – 60 гр.
- Сир сирний – 400 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Борошно пшеничне – 100 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – 1 пучок.
- Петрушка – для прикраси.
- Масло рослинне – для змазування.
Процес приготування:
Крок 1. Кабачки добре промиваємо, обтираем рушником, обрізаємо хвостики. При бажанні ми звільняємося від шкірки і нутрощів, якщо попалися грубі насіння. Потім м’якоть подрібнюємо на тертці, посипаємо сіллю і розмішуємо. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 2. Яйця ділимо на білки і жовтки. Кабачки віджимаємо від рідини, до них додаємо жовтки, сметану і попередньо просіяне з розпушувачем борошно. Добре вимішуємо тісто. При бажанні додаємо сіль і перець. Повторно вимішуємо.
Крок 3. Білки збиваємо окремо до міцних піків і порційно вводимо в кабачкове тісто, обережно вмішуємо, щоб не втратити легкість.
Крок 4. Деко вистилаємо пергаментом і злегка промазуємо рослинним маслом. Петрушку гарненько миємо й обсушуємо. Відокремлюємо листочки від гілочок. Розкладаємо їх в хаотичному порядку за змащеного пергаменту.
Крок 5. Зверху акуратно розподіляємо тісто і вирівнюємо за допомогою лопатки. Випікаємо в прогрітій до 180° духовці 20 хвилин. Через зазначений час акуратно дістаємо корж і переносимо разом з папером на рушник. Залишаємо на півгодини.
Крок 6. Тим часом готуємо начинку, змішавши сирний сир з рубаною зеленню і подрібненим часником. Для більш гладкої консистенції пробиваємо інгредієнти занурювальним приладом. Пробуємо на смак, при необхідності досолює.
Крок 7. Промазуємо підстава ароматною начинкою і щільно згортаємо рулетом. Загортаємо у цей пергамент і прибираємо стабілізуватися на 3 години в холодильник.
Крок 8. Холодну закуску розгортаємо, викладаємо на красиве блюдо і ділимо на порції. Подаємо до столу. Приємного апетиту!