Стручкова квасоля з яйцем на сковороді – це цікаве кулінарне рішення для домашнього столу. Таку закуску можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір. Спеціально для ваших комфортних приготувань ми зібрали добірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями.
Свіжа стручкова квасоля з яйцем на сковороді
Свіжа стручкова квасоля з яйцем на сковороді – це швидке в приготуванні, смачне і поживне блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте частування в якості перекусу або самостійного частування. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.
Інгредієнти на
2 порц.
- Квасоля стручкова 400 гр.
- Яйце куряче 2 шт.
- Масло вершкове 30 гр.
- Сіль за смаком
- Оцет столовий 9% 1 ст. л.
Процес приготування:
- Стручкова квасоля з яйцем на сковороді готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.
- стручкову квасолю Відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 5 хвилин.
- Відкидаємо квасолю на друшляк. Промиваємо її водою з оцтом. Це дозволить зберегти яскравий зелений колір квасолі.
- Розігріваємо сковороду з вершковим або оливковою олією. Викладаємо сюди стручкову квасолю і смажимо близько трьох хвилин.
- Вбиваємо до квасолі курячі яйця.
- Вимішуємо вміст і обсмажуємо до готовності яєць. Солимо за смаком.
- Свіжа стручкова квасоля з яйцем на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!
Заморожена стручкова квасоля на сковороді з яйцем
Заморожена стручкова квасоля на сковороді з яйцем – це цікаве і просте у виконанні рішення для вашого столу. Апетитне овочеве блюдо підійде в якості перекусу або гарніру. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим рецептом з покроковими фотографіями.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Квасоля стручкова заморожена – 350 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Масло вершкове – 40 гр.
- Сіль – 2 щіпки.
- Вода – 75 мл
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
Крок 2. Обдаємо холодною водою заморожену стручкову квасолю, щоб видалити крижинки.
Крок 3. Викладаємо квасоля в сковороду з невеликою кількістю киплячої води. Додаємо сіль і готуємо близько 7 хвилин до м’якості.
Крок 4. Додаємо сюди шматочок вершкового масла. Перемішуємо і готуємо близько трьох хвилин.
Крок 5. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Збиваємо виделкою з дрібкою солі.
Крок 6. Вливаємо яєчну суміш в сковороду з квасолею.
Крок 7. Перемішуємо вміст сковороди і смажимо близько трьох-чотирьох хвилин. Можна ще трохи посолити за смаком.
Крок 8. Заморожена стручкова квасоля на сковороді з яйцем готова. Розкладаємо по тарілках і подаємо до столу!
Стручкова квасоля на сковороді з яйцем і часником
Стручкова квасоля на сковороді з яйцем і часником порадує вас яскравим смаком, ароматом і апетитним виглядом. Подавайте до столу як самостійне блюдо або як гарнір до гарячих частувань. Приготувати корисний продукт нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 200 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
- Перець болгарський – 0,5 шт.
- Сметана – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка мелена – 1 щіпка.
- Масло вершкове – 10 гр.
- Масло рослинне – 2 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо стручкову квасолю і розбираємо на частини. Відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 8 хвилин.
Крок 2. Відкидаємо інгредієнт на друшляк, даємо повністю стекти воді.
Крок 3. Подрібнюємо цибулю і болгарський перець. Обсмажуємо овочі до м’якості на рослинному маслі.
Крок 4. Сюди ж викладаємо стручкову квасолю. Солимо, перчимо, перемішуємо і смажимо близько 4-5 хвилин. Періодично помішуємо.
Крок 5. З’єднуємо курячі яйця з сіллю, паприкою і сметаною. Перемішуємо виделкою.
Крок 6. Вливаємо до квасолі яєчну суміш. Доповнюємо заготівлю подрібненим часником.
Крок 7. Готуємо пару хвилин, помішуючи вміст.
Крок 8. Стручкова квасоля на сковороді з яйцем і часником готова. Подавайте до столу, доповнивши шматочком вершкового масла.
Стручкова квасоля з яйцем і помідором
Стручкова квасоля з яйцем і помідором – це нескладний у виконанні і неймовірно апетитне блюдо для вашого домашнього столу. Така закуска нікого не залишить байдужим і різноманітить ваше звичне меню. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 300 гр.
- Яйце – 4 шт.
- Помідор черрі – 200 гр.
- Сир твердий – 100 гр.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Квасоля промиваємо і викладаємо в сковороду. Прогревам.
Крок 3. Помідори добре промиваємо і ріжемо на половинки.
Крок 4. Викладаємо овоч до стручкової квасолі в сковороді.
Крок 5. Доповнюємо вміст сіллю.
Крок 6. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин. Знімаємо кришку і тушкуємо, поки вода в сковороді не випарується.
Крок 7. Розбиваємо сюди курячі яйця.
Крок 8. Солимо блюдо, перемішуємо і доповнюємо тертим сиром.
Крок 9. Накриваємо кришкою до розплавлення сиру.
Крок 10. Стручкова квасоля з яйцем і помідором готова. Можна подавати до столу!
Смажена стручкова квасоля з яйцем і цибулею
Смажена стручкова квасоля з яйцем і цибулею виходить смачною і ситною. Її можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір. Приготувати таке частування дуже просто. Використовуйте для цього швидкий рецепт з покроковими фотографіями із нашої кулінарної збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Квасоля стручкова – 400 гр.
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Промиваємо стручкову квасолю, після відварюємо її в киплячій підсоленій воді близько 10 хвилин.
Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно нарізами його.
Крок 4. Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску. Солимо і збовтуємо виделкою.
Крок 5. Зливаємо воду з квасолі. Обсмажуємо її з цибулею на рослинному маслі до легкого рум’янцю.
Крок 6. Вливаємо до квасолі яйця. Перемішуємо і готуємо ще близько 2-3 хвилин.
Крок 7. Смажена стручкова квасоля з яйцем і цибулею готова. Пригощайтеся!