Стручкова квасоля з яйцем на сковороді – 5 рецептів з покроковими фото

Стручкова квасоля з яйцем на сковороді – це цікаве кулінарне рішення для домашнього столу. Таку закуску можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір. Спеціально для ваших комфортних приготувань ми зібрали добірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями.

Свіжа стручкова квасоля з яйцем на сковороді

Свіжа стручкова квасоля з яйцем на сковороді – це швидке в приготуванні, смачне і поживне блюдо для вашого домашнього столу. Подавайте частування в якості перекусу або самостійного частування. Обов’язково беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Квасоля стручкова 400 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Масло вершкове 30 гр.
  • Сіль за смаком
  • Оцет столовий 9% 1 ст. л.

Процес приготування:

  1. Стручкова квасоля з яйцем на сковороді готується дуже просто. Підготуємо необхідні продукти за списком.
  2. стручкову квасолю Відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 5 хвилин.
  3. Відкидаємо квасолю на друшляк. Промиваємо її водою з оцтом. Це дозволить зберегти яскравий зелений колір квасолі.
  4. Розігріваємо сковороду з вершковим або оливковою олією. Викладаємо сюди стручкову квасолю і смажимо близько трьох хвилин.
  5. Вбиваємо до квасолі курячі яйця.
  6. Вимішуємо вміст і обсмажуємо до готовності яєць. Солимо за смаком.
  7. Свіжа стручкова квасоля з яйцем на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Заморожена стручкова квасоля на сковороді з яйцем

Заморожена стручкова квасоля на сковороді з яйцем – це цікаве і просте у виконанні рішення для вашого столу. Апетитне овочеве блюдо підійде в якості перекусу або гарніру. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим рецептом з покроковими фотографіями.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Квасоля стручкова заморожена – 350 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Масло вершкове – 40 гр.
  • Сіль – 2 щіпки.
  • Вода – 75 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Обдаємо холодною водою заморожену стручкову квасолю, щоб видалити крижинки.

Крок 3. Викладаємо квасоля в сковороду з невеликою кількістю киплячої води. Додаємо сіль і готуємо близько 7 хвилин до м’якості.

Крок 4. Додаємо сюди шматочок вершкового масла. Перемішуємо і готуємо близько трьох хвилин.

Крок 5. Розбиваємо курячі яйця в глибоку миску. Збиваємо виделкою з дрібкою солі.

Крок 6. Вливаємо яєчну суміш в сковороду з квасолею.

Крок 7. Перемішуємо вміст сковороди і смажимо близько трьох-чотирьох хвилин. Можна ще трохи посолити за смаком.

Крок 8. Заморожена стручкова квасоля на сковороді з яйцем готова. Розкладаємо по тарілках і подаємо до столу!

Стручкова квасоля на сковороді з яйцем і часником

Стручкова квасоля на сковороді з яйцем і часником порадує вас яскравим смаком, ароматом і апетитним виглядом. Подавайте до столу як самостійне блюдо або як гарнір до гарячих частувань. Приготувати корисний продукт нескладно. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 200 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Сметана – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка мелена – 1 щіпка.
  • Масло вершкове – 10 гр.
  • Масло рослинне – 2 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо стручкову квасолю і розбираємо на частини. Відварюємо в киплячій підсоленій воді близько 8 хвилин.

Крок 2. Відкидаємо інгредієнт на друшляк, даємо повністю стекти воді.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і болгарський перець. Обсмажуємо овочі до м’якості на рослинному маслі.

Крок 4. Сюди ж викладаємо стручкову квасолю. Солимо, перчимо, перемішуємо і смажимо близько 4-5 хвилин. Періодично помішуємо.

Крок 5. З’єднуємо курячі яйця з сіллю, паприкою і сметаною. Перемішуємо виделкою.

Крок 6. Вливаємо до квасолі яєчну суміш. Доповнюємо заготівлю подрібненим часником.

Крок 7. Готуємо пару хвилин, помішуючи вміст.

Крок 8. Стручкова квасоля на сковороді з яйцем і часником готова. Подавайте до столу, доповнивши шматочком вершкового масла.

Стручкова квасоля з яйцем і помідором

Стручкова квасоля з яйцем і помідором – це нескладний у виконанні і неймовірно апетитне блюдо для вашого домашнього столу. Така закуска нікого не залишить байдужим і різноманітить ваше звичне меню. Для приготування беріть на замітку покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 300 гр.
  • Яйце – 4 шт.
  • Помідор черрі – 200 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Квасоля промиваємо і викладаємо в сковороду. Прогревам.

Крок 3. Помідори добре промиваємо і ріжемо на половинки.

Крок 4. Викладаємо овоч до стручкової квасолі в сковороді.

Крок 5. Доповнюємо вміст сіллю.

Крок 6. Перемішуємо і тушкуємо під кришкою близько 10 хвилин. Знімаємо кришку і тушкуємо, поки вода в сковороді не випарується.

Крок 7. Розбиваємо сюди курячі яйця.

Крок 8. Солимо блюдо, перемішуємо і доповнюємо тертим сиром.

Крок 9. Накриваємо кришкою до розплавлення сиру.

Крок 10. Стручкова квасоля з яйцем і помідором готова. Можна подавати до столу!

Смажена стручкова квасоля з яйцем і цибулею

Смажена стручкова квасоля з яйцем і цибулею виходить смачною і ситною. Її можна подавати як самостійне блюдо або як гарнір. Приготувати таке частування дуже просто. Використовуйте для цього швидкий рецепт з покроковими фотографіями із нашої кулінарної збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Квасоля стручкова – 400 гр.
  • Яйце – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Промиваємо стручкову квасолю, після відварюємо її в киплячій підсоленій воді близько 10 хвилин.

Крок 3. Очищаємо цибулю і дрібно нарізами його.

Крок 4. Курячі яйця розбиваємо в глибоку миску. Солимо і збовтуємо виделкою.

Крок 5. Зливаємо воду з квасолі. Обсмажуємо її з цибулею на рослинному маслі до легкого рум’янцю.

Крок 6. Вливаємо до квасолі яйця. Перемішуємо і готуємо ще близько 2-3 хвилин.

Крок 7. Смажена стручкова квасоля з яйцем і цибулею готова. Пригощайтеся!