Кабачки з майонезом і часником на сковороді – 6 рецептів з покроковими фото

Кабачки з майонезом і часником на сковороді – це просте і смачне частування для всієї родини. Таке блюдо дуже порадує швидким кулінарним процесом, апетитним виглядом і поживністю. Для приготування овочевої закуски використовуйте перевірену кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями.

Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді

Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді порадують вас яскравим смаком, ароматом і гарним зовнішнім виглядом. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною чи іншими соусами за смаком. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Кабачок 3 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Цибуля зелена 3 пера
  • Петрушка 5 гілок
  • Кріп 5 гілок
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Кабачки з майонезом і часником на сковороді готуються швидко і просто. Промиваємо кабачки ріжемо кружальцями.
  2. Подрібнюємо часник і попередньо промиту зелень.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди гуртки кабачка.
  4. Обсмажуємо овоч до рум’янцю з обох сторін. Солимо.
  5. Викладаємо продукт на плоску тарілку.
  6. Подрібнюємо часник і посипаємо їм кабачки. Обмазуємо майонезом і посипаємо ароматною зеленню.
  7. Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді готові. Подавайте до столу і пробуйте!