Кабачки з майонезом і часником на сковороді – це просте і смачне частування для всієї родини. Таке блюдо дуже порадує швидким кулінарним процесом, апетитним виглядом і поживністю. Для приготування овочевої закуски використовуйте перевірену кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями.
Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді
Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді порадують вас яскравим смаком, ароматом і гарним зовнішнім виглядом. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною чи іншими соусами за смаком. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Інгредієнти на
6 порц.
- Кабачок 3 шт.
- Часник 5 зуб.
- Майонез столовий молочний 3 ст. л.
- Цибуля зелена 3 пера
- Петрушка 5 гілок
- Кріп 5 гілок
- Масло рослинне для смаження
- Сіль 1 ч. л.
Процес приготування:
- Кабачки з майонезом і часником на сковороді готуються швидко і просто. Промиваємо кабачки ріжемо кружальцями.
- Подрібнюємо часник і попередньо промиту зелень.
- Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди гуртки кабачка.
- Обсмажуємо овоч до рум’янцю з обох сторін. Солимо.
- Викладаємо продукт на плоску тарілку.
- Подрібнюємо часник і посипаємо їм кабачки. Обмазуємо майонезом і посипаємо ароматною зеленню.
- Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді готові. Подавайте до столу і пробуйте!
Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді
Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді – це апетитне, смачне і просте у виконанні блюдо для всієї родини. Для приготування страви з кабачків використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.
Час готування – 1 година 30 хвилин
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 400 гр.
- Помідори – 2 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Майонез – 1 ст. л.
- Кріп – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.
Крок 2. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками.
Крок 3. Солимо і перчимо овоч.
Крок 4. Обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки і обсмажуємо їх по 5 хвилин з кожного боку.
Крок 5. Викладаємо кабачки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.
Крок 6. Викладаємо продукт на плоску тарілку.
Крок 7. Твердий сир натираємо на тертці і викладаємо в глибоку миску.
Крок 8. Дрібними кубиками ріжемо помідори і відправляємо їх до сиру.
Крок 9. Сюди ж додаємо подрібнений кріп. Частину залишаємо для подачі.
Крок 10. Додаємо подрібнений часник.
Крок 11. Приєднуємо майонез. Солимо і перчимо заготовку.
Крок 12. Гарненько перемішуємо.
Крок 13. Обмазуємо остиглі кабачки заправкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.
Крок 14. Перед подачею посипаємо частування кропом.
Крок 15. Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді готові. Подавайте до столу!
Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом
Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і апетитним ароматом. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Майонез – 3 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Сир вершковий – за бажанням.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками. Шкірку знімати не потрібно.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки. Обсмажуємо їх з одного боку.
Крок 3. Перевертаємо і смажимо, з іншого боку, до рум’янцю. Солимо за смаком.
Крок 4. Викладаємо обсмажені кружальця на плоску тарілку.
Крок 5. З’єднуємо майонез з подрібненим часником.
Крок 6. Можна додати трохи вершкового сиру. Перемішуємо.
Крок 7. Кожен кружечок кабачка обмазуємо ніжною і ароматною заправкою.
Крок 8. Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом готові. Пригощайтеся!
Кабачки з баклажанами в майонезі на сковороді
Кабачки з баклажанами в майонезі на сковороді — цікава та яскрава кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких смачним і апетитним овочевим частуванням. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок молодий – 0,6 кг
- Баклажани – 0,6 кг
- Майонез – 1 ст. л.
- Масло рослинне – 120 мл
- Часник – 4 зубчики.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачки і баклажани. Нарізаємо тонкими кружечками.
Крок 2. Курячі яйця збиваємо з сіллю. Просіваємо борошно на плоску тарілку. Кабачки обвалюємо спочатку в яйці, потім у борошні.
Крок 3. Кладемо продукт в сковороду, розігріту з рослинною олією.
Крок 4. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох сторін.
Крок 5. Баклажани обсмажуємо в маслі без панірування. Солимо за смаком.
Крок 6. Майонез з’єднуємо з подрібненим часником. Перемішуємо.
Крок 7. Готові кабачки і баклажани добре обмазуємо майонезом. Складаємо один на одного.
Крок 8. Кабачки з баклажанами в майонезі на сковороді готові. Можна пробувати!
Кабачки в майонезі на сковороді гриль
Кабачки в майонезі на сковороді гриль – це просте і смачне частування, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої збірки. Порадуйте близьких і зробіть звичне меню.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Кабачок – 2 шт.
- Майонез – 2 ст. л.
- Часник – 1 зубчик
- Помідори – 4 шт.
- Кріп – 5 гілок.
- Масло рослинне – 50 мл
- Борошно – 4 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Промиваємо кабачки і нарізаємо тонкими кружальцями.
Крок 3. Спочатку кабачки обвалюємо в борошні із сіллю і перцем.
Крок 4. Відправляємо на сковороду-гриль, попередньо розігріту з рослинною олією. Підрум’янюємо з обох сторін.
Крок 5. Ріжемо помідори кружечками.
Крок 6. Майонез вимішуємо з подрібненою зеленню, часником і чорним меленим перцем.
Крок 7. Гуртки кабачка рясно обмазуємо майонезом.
Крок 8. Доповнюємо кружечком помідора. Можна прикрасити зеленню.
Крок 9. Кабачки в майонезі на сковороді гриль готові.
Кабачки у майонезному клярі на сковороді
Кабачки у майонезному клярі на сковороді порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і гарним зовнішнім виглядом. Готовий овочевий продукт стане цікавою закускою для всієї родини. Подавайте до столу зі сметаною чи іншими соусами за смаком.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Інгредієнти:
- Кабачок – 1 шт.
- Майонез – 100 гр.
- Сметана – 2 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 2 ст. л.
- Мед – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Часник – 2 зубчики.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими шматочками. Можна пластинками або кружечками.
Крок 2. В тарілці змішуємо майонез, яйце, сметану і мед. Ретельно вимішуємо.
Крок 3. Сюди ж просіваємо борошно. Додаємо подрібнений часник, сіль і спеції.
Крок 4. Знову добре вимішуємо до однорідності.
Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обвалюємо кабачки у майонезному клярі і викладаємо на сковороду.
Крок 6. Обсмажуємо частування до рум’яної скоринки з обох сторін.
Крок 7. Кабачки у майонезному клярі на сковороді готові. Пригощайтеся!