Кабачки з майонезом і часником на сковороді – 6 рецептів з покроковими фото

Кабачки з майонезом і часником на сковороді – це просте і смачне частування для всієї родини. Таке блюдо дуже порадує швидким кулінарним процесом, апетитним виглядом і поживністю. Для приготування овочевої закуски використовуйте перевірену кулінарну збірку з шести рецептів з покроковими фотографіями.

Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді

Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді порадують вас яскравим смаком, ароматом і гарним зовнішнім виглядом. Такий продукт можна подавати в якості сніданку або перекусу, доповнивши сметаною чи іншими соусами за смаком. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Кабачок 3 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Майонез столовий молочний 3 ст. л.
  • Цибуля зелена 3 пера
  • Петрушка 5 гілок
  • Кріп 5 гілок
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Кабачки з майонезом і часником на сковороді готуються швидко і просто. Промиваємо кабачки ріжемо кружальцями.
  2. Подрібнюємо часник і попередньо промиту зелень.
  3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди гуртки кабачка.
  4. Обсмажуємо овоч до рум’янцю з обох сторін. Солимо.
  5. Викладаємо продукт на плоску тарілку.
  6. Подрібнюємо часник і посипаємо їм кабачки. Обмазуємо майонезом і посипаємо ароматною зеленню.
  7. Смажені кабачки з майонезом і часником на сковороді готові. Подавайте до столу і пробуйте!

Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді

Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді – це апетитне, смачне і просте у виконанні блюдо для всієї родини. Для приготування страви з кабачків використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Порадуйте близьких і урізноманітніть своє меню.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 400 гр.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Кріп – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти.

Крок 2. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками.

Крок 3. Солимо і перчимо овоч.

Крок 4. Обсмажуємо на сковороді з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки і обсмажуємо їх по 5 хвилин з кожного боку.

Крок 5. Викладаємо кабачки на паперовий рушник, щоб видалити зайвий жир.

Крок 6. Викладаємо продукт на плоску тарілку.

Крок 7. Твердий сир натираємо на тертці і викладаємо в глибоку миску.

Крок 8. Дрібними кубиками ріжемо помідори і відправляємо їх до сиру.

Крок 9. Сюди ж додаємо подрібнений кріп. Частину залишаємо для подачі.

Крок 10. Додаємо подрібнений часник.

Крок 11. Приєднуємо майонез. Солимо і перчимо заготовку.

Крок 12. Гарненько перемішуємо.

Крок 13. Обмазуємо остиглі кабачки заправкою і прибираємо в холодильник на 1 годину.

Крок 14. Перед подачею посипаємо частування кропом.

Крок 15. Кабачки з майонезом, помідорами, сиром і часником на сковороді готові. Подавайте до столу!

Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом

Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і апетитним ароматом. Частування стане цікавою закускою для всієї родини. Для простого і швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковим описом процесу.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Сир вершковий – за бажанням.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими кружечками. Шкірку знімати не потрібно.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди кабачки. Обсмажуємо їх з одного боку.

Крок 3. Перевертаємо і смажимо, з іншого боку, до рум’янцю. Солимо за смаком.

Крок 4. Викладаємо обсмажені кружальця на плоску тарілку.

Крок 5. З’єднуємо майонез з подрібненим часником.

Крок 6. Можна додати трохи вершкового сиру. Перемішуємо.

Крок 7. Кожен кружечок кабачка обмазуємо ніжною і ароматною заправкою.

Крок 8. Смажені кабачки кружечками з часником і майонезом готові. Пригощайтеся!

Кабачки з баклажанами в майонезі на сковороді

Кабачки з баклажанами в майонезі на сковороді — цікава та яскрава кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Порадуйте близьких смачним і апетитним овочевим частуванням. Для цього використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок молодий – 0,6 кг
  • Баклажани – 0,6 кг
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Масло рослинне – 120 мл
  • Часник – 4 зубчики.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачки і баклажани. Нарізаємо тонкими кружечками.

Крок 2. Курячі яйця збиваємо з сіллю. Просіваємо борошно на плоску тарілку. Кабачки обвалюємо спочатку в яйці, потім у борошні.

Крок 3. Кладемо продукт в сковороду, розігріту з рослинною олією.

Крок 4. Обсмажуємо до яскравого рум’янцю з обох сторін.

Крок 5. Баклажани обсмажуємо в маслі без панірування. Солимо за смаком.

Крок 6. Майонез з’єднуємо з подрібненим часником. Перемішуємо.

Крок 7. Готові кабачки і баклажани добре обмазуємо майонезом. Складаємо один на одного.

Крок 8. Кабачки з баклажанами в майонезі на сковороді готові. Можна пробувати!

Кабачки в майонезі на сковороді гриль

Кабачки в майонезі на сковороді гриль – це просте і смачне частування, яке нескладно приготувати в домашніх умовах. Беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фото з нашої збірки. Порадуйте близьких і зробіть звичне меню.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Кабачок – 2 шт.
  • Майонез – 2 ст. л.
  • Часник – 1 зубчик
  • Помідори – 4 шт.
  • Кріп – 5 гілок.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Борошно – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Промиваємо кабачки і нарізаємо тонкими кружальцями.

Крок 3. Спочатку кабачки обвалюємо в борошні із сіллю і перцем.

Крок 4. Відправляємо на сковороду-гриль, попередньо розігріту з рослинною олією. Підрум’янюємо з обох сторін.

Крок 5. Ріжемо помідори кружечками.

Крок 6. Майонез вимішуємо з подрібненою зеленню, часником і чорним меленим перцем.

Крок 7. Гуртки кабачка рясно обмазуємо майонезом.

Крок 8. Доповнюємо кружечком помідора. Можна прикрасити зеленню.

Крок 9. Кабачки в майонезі на сковороді гриль готові.

Кабачки у майонезному клярі на сковороді

Кабачки у майонезному клярі на сковороді порадують вас не тільки своїм яскравим смаком, але і гарним зовнішнім виглядом. Готовий овочевий продукт стане цікавою закускою для всієї родини. Подавайте до столу зі сметаною чи іншими соусами за смаком.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 шт.
  • Майонез – 100 гр.
  • Сметана – 2 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Мед – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо кабачок і ріжемо його тонкими шматочками. Можна пластинками або кружечками.

Крок 2. В тарілці змішуємо майонез, яйце, сметану і мед. Ретельно вимішуємо.

Крок 3. Сюди ж просіваємо борошно. Додаємо подрібнений часник, сіль і спеції.

Крок 4. Знову добре вимішуємо до однорідності.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обвалюємо кабачки у майонезному клярі і викладаємо на сковороду.

Крок 6. Обсмажуємо частування до рум’яної скоринки з обох сторін.

Крок 7. Кабачки у майонезному клярі на сковороді готові. Пригощайтеся!