Картопля, запечена в духовці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Картопля – самий популярний овоч в наших широтах. Його готують різними способами, але найбільш смачним картопля виходить в духовці. Ми зібрали 10 найбільш популярних рецептів запеченої картоплі.

Домашня картопля, запечена у фользі

Не дарма в народі картоплю називають другим хлібом». Його подають як самостійне блюдо, так і в якості гарніру. Пропонуємо вам запекти смачна картопля у фользі в духовці.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Картопля 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Масло оливкове за смаком

Процес приготування:

  1. Перед тим як запекти картоплю в духовці, добре помийте її під водою.
  2. Потім просушіть паперовими рушниками, перекладіть в миску і змастіть рослинною олією.
  3. Після цього добре натріть картоплю сіллю.
  4. Кожен бульба оберніть фольгою і викладіть в жароміцну форму.
  5. Випікайте картоплю в духовці при 180 градусах 40 хвилин. Готову картоплю вийміть з фольги, почистіть, полийте оливковим маслом і подавайте на стіл, наприклад, із зеленню і салом.

Приємного апетиту!