Овочеве рагу в мультиварці – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Існує безліч способів приготування овочевого рагу. Однак часто, коли рагу готується на вогні, воно пригорає або перетушивается. Цю проблему можна вирішити приготуванням рагу в мультиварці, де воно зберігає свою цілісність і соковитість. Пропонуємо вам 8 цікавих рецептів такої страви.

Овочеве рагу з кабачками і картоплею в мультиварці

дуже Смачне овочеве рагу з кабачками в мультиварці. Таке блюдо дуже просто готувати, всі інгредієнти легко купуються в найближчому магазині, а саме рагу виходить неймовірно апетитною.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Картопля 3 шт.
  • Кабачок 3 шт.
  • Перець болгарський ½ шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томатна паста-2 ч. л.
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Вода-1 склянка
  • Зелень за смаком
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати овочеве рагу в мультиварці? У включеної мультиварки вибираємо режим «Гасіння/Випічка».
  2. У розігріту чашу мультиварки наливаємо олію.
  3. Дрібно нарізаємо часник, морква і цибуля.
  4. Розміщуємо всі овочі в чашу мультиварки і тушкуємо.
  5. Нарізаємо картоплю і кабачки дрібними кубиками.
  6. Також нарізаємо солодкий перець. Додаємо в чашу мультиварки і гарненько перемішуємо. Продовжуємо гасіння.
  7. Очищаємо від шкірки помідор.
  8. Нарізаємо його дрібними кубиками і додаємо в каструлю. Солимо рагу і перемішуємо.
  9. Розбавляємо томатну пасту водою і додаємо до рагу.
  10. Засипаємо в мультиварку зелень, лавровий лист і чорний перець, ретельно перемішуємо і тушкуємо до википання основного об’єму рідини.
  11. Готове рагу даємо настоятися в мультиварці близько 15 хвилин. Приємного апетиту!