Брокколі в клярі на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

ПП дієтичний рецепт брокколі в клярі

ПП дієтичний рецепт брокколі в клярі – чудове блюдо, яке урізноманітнює «нудні» правильні страви. На відміну від «незожных» альтернатив для смаження не використовують фритюр, достатньо трохи олії, щоб утворилася красива апетитна скориночка. Якщо ви занадто строго ставитеся до смаженої їжі, візьміть антипригарну сковороду і смажте без масла. Або приготуйте капусту в духовці.

Час готування – 1 ч. 00 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Панірувальні сухарі – 100 гр.
  • Брокколі – 200 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сушений часник – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Капусту ділимо на прийнятні частини. В окрему миску насипаємо панірувальні сухарі і суху часникову спецію, змішуємо масу.

Крок 2. Капустяні «бутони» перекладаємо в окріп і готуємо 5 хвилин після того, як каструля вдруге закипить. Після чого проціджуємо через друшляк і обдаємо холодною водою. Залишаємо на деякий час стекти.

Крок 3. Окремо збовтуємо яйце, додавши сіль і перець. Капусту поміщаємо в збите яйце, а потім паніруємо в панірувальних сухарях.

Крок 4. Прогріваємо сковороду. Змащуємо невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо запанированную заготовку. Смажимо до готовності.

Крок 5. Красиве блюдо заповнюємо хрустким частуванням, декоруємо по своєму смаку. За бажанням подаємо дієтичний соус.

Крок 6. Закуска в паніровці відмінно підходить для перекусу. Приємного апетиту!