Брокколі в клярі на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Брокколі з кольоровою капустою в клярі

Брокколі з кольоровою капустою в клярі – чудове блюдо для тих, хто не їсть м’ясо. Ситна закуска не забере більше 15 хвилин. Капуста в клярі – відмінний перекус для зайнятих людей. Страва багата клітковиною, що благотворно впливає на травлення. Капуста, приготована в клярі, подобається практично всім. Хрустка скоринка викликає апетит навіть у тих, хто байдужий до корисного продукту.

Час приготування – 15 хв.

Час приготування – 15 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Майонез – 1 ст. л.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Цвітна капуста – за смаком.
  • Брокколі – за смаком.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Сухий часник – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо потрібні інгредієнти. Встановлюємо на плиті каструлю з водою, насипаємо сіль.

Крок 2. Капусту двох видів поділяємо на «бутони».

Крок 3. Заготовки по черзі опускаємо в крутий окріп. Бланшируем кілька хвилин. Далі зливаємо через друшляк.

Крок 4. У чашу відправляємо 2 яйця, столову ложку майонезу і молоко. Приправляємо сіллю і часниковою спецією. Збовтуємо до однорідності.

Крок 5. Насипаємо дві столові ложки борошна і доводимо до однорідності.

Крок 6. В отриману субстанцію перекладаємо бланшировану капусту. Гарненько купаємо в приготовленої суміші.

Крок 7. На сковорідці кип’ятимо рослинне масло. Вивантажуємо підготовлену капусту. Смажимо на помірному полум’я.

Крок 8. Перевертаємо час від часу, щоб процес обжарювання відбувався рівномірно.

Крок 9. Закуску подаємо порційно, прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!