Брокколі в клярі на сковороді – 6 рецептів приготування з покроковими фото

Заморожені брокколі в клярі

Заморожені брокколі в клярі приготує кожен. Ця чудова закуска урізноманітнює повсякденний раціон і відмінно підійде як гарнір до основних страв. Повітряна скоринка надає страві якусь родзинку і оригінальний зовнішній вигляд. Капуста, приготовлена таким способом, викликає апетит і підігріває інтерес гостей.

Час готування – 25 хв.

Час приготування – 20 хв.

Порції – 3

Інгредієнти:

  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Вода мінеральна – 150 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Брокколизамороженная – 400 гр.
  • Борошно пшеничне – 120 гр.
  • Розпушувач – 0,5 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 200 мл

Процес приготування:

Крок 1. Заморожену капусту відправляємо в попередньо підготовлений окріп, доводимо до кипіння і бланшируем 3 хвилини. Потім відкидаємо на друшляк. Для швидкого охолодження перекладаємо в крижану воду. Повторно зливаємо.

Крок 2. Відокремлюємо білок від жовтка. Білок перекладаємо в об’ємну миску, трохи підсолюємо і, озброївшись електроприладом, перетворюємо масу в щільні піки.

Крок 3. Подрібнюємо очищений часник і викладаємо в окрему миску. Додаємо жовток, засипаємо просіяне борошно і розпушувач. Наливаємо половину від загальної кількості мінеральної води. Збовтуємо масу до гладкості і виливаємо залишки мінералки. Акуратно вводимо збиті білки і розмішуємо. В отриману масу занурюємо капусту.

Крок 4. В глибокий сотейник наливаємо олію і доводимо до кипіння. Обережно вивантажуємо брокколі в клярі, обсмажуємо до рум’яного кольору. Готову капусту перекладаємо на серветку, щоб вбралося зайве масло.

Крок 5. Гарну закуску подаємо в гарячому або охолодженому вигляді. Приємного апетиту!