Баклажани на сковороді швидко і смачно – 10 рецептів приготування з фото покроково

Як приготувати швидко і смачно баклажани на сковороді — ми пропонуємо цілих 10 рецептів цієї відмінною овочевої закуски! Вона прикрасить ваш буденний стіл у літньо-осінній сезон, коли можна виростити або купити молоді баклажани, а також не буде зайвою і на будь-якому святковому застіллі. Для баклажанів вам знадобляться сир, часник і томати – це продукти, які частіше за інших «складають компанію» обсмажених баклажанів. Крім того, в кожному рецепті ви зустрінете і інші інгредієнти.

Баклажани на сковороді швидко і смачно – з помідорами і часником

Смажені баклажани в борошні, подаються з часником і свіжими помідорами – це одна з найпоширеніших літніх овочевих закусок. Майонез тут не є обов’язковим інгредієнтом, проте з ним закуска виходить набагато апетитніше. Крім того, майонез добре пом’якшує занадто гострий смак свіжого часнику. Томати беріть м’ясисті, а не рідкі, щоб вони не «розтеклися» по тарілці, інакше вигляд готової страви вийде не надто естетичний, що, втім, ніяк не зіпсує його приголомшливий смак!

Інгредієнти на
4 шт.

  • Баклажан 3 шт.
  • Помідори 5 шт.
  • Часник 4 зубчики
  • Борошно 3 ст. л. (з невеликою гіркою)
  • Майонез столовий молочний 250 гр. або за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло рослинне по смаку

Процес приготування:

  1. Щоб швидко і смачно приготувати баклажани на сковороді, підготуйте всі продукти за списком. Добре промийте овочі від пилу і бруду.
  2. Зніміть хвостики з баклажанів і наріжте їх тонкими кружечками (близько 5 мм), краще використовувати молоді баклажанчікі з дрібними насінням.
  3. Посипте кружечки сіллю і дайте їм настоятися приблизно півгодини, щоб вийшла гіркота.
  4. Промийте баклажани під проточною водою, обсушіть і обваляйте кожен кружечок в борошні.
  5. Обсмажуйте кружечки баклажанів в борошні в киплячому маслі на середньому вогні, поки вони не придбають рум’яний колір.
  6. Перевертайте гуртки на другу сторону. Кожна сторона смажиться не більше 3-4 хвилин.
  7. Обсмажені гуртки вкладайте на блюдо і змащуйте майонезом, присипаючи рубаним часником (можна часник пропустити через прес і змішати з майонезом, а потім намазувати на баклажани). Кількість часнику і майонезу регулюйте по своєму смаку.
  8. Перекладайте баклажани тонкими кружечками помідор. Дайте цьому красивому і соковитого страві настоятися хвилин 15-20 і подавайте до столу.
  9. Зверху можна прикрасити гілочками петрушки.

Приємного апетиту!

Смачна ікра з баклажанів на сковороді

Якщо ви все ще думаєте, як посмажити ікру з баклажанів на сковороді, тоді читайте наш рецепт! Розписуємо покроково, як приготувати це блюдо швидко і дуже смачно за класичним рецептом. Ікра з баклажанів, тушкована в товстостінній сковороді (можна і в казані) виходить такою смакотою, що з’їдається дуже швидко!

Склад:

  • Баклажани – 0,7-1 кг
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Помідори – 3-4 шт.
  • цукровий пісок – 1-1,5 ст. л.;
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор – за смаком.
  • перець чорний Мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Зелень петрушки – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Баклажани вимити, видалити хвостики.

Крок 2. Наріжте кубиками або на половинками кілець завтовшки 1 див

Крок 3. Овочеві шматочки складіть в миску, добре посоліть і дайте їм постояти, поки не з’явиться сік (можна під гнітом).

Крок 4. Через 40-60 хвилин шматочки баклажанів промийте під проточною водою. Використовуйте друшляк, щоб вода скла повністю.

Крок 5. Якщо ви відразу нарізали баклажани дрібно, їх можна починати готувати. А більш великі шматки ми радимо нарубати кухонним комбайном на дрібні кубики. Якщо ви хочете мати ікру з баклажанів однорідної консистенції, тоді пропустіть ці овочі через м’ясорубку.

Крок 6. У кипляче в сковороді олію викладайте баклажани.

Крок 7. До них додайте дрібно нарізані томати зі шкіркою (хто не любить шкірку, може ошпарювати томати і зняти її).Обсмажуйте 10 хвилин помішуючи.

Крок 8. Поки баклажани з томатами обсмажуються, наріжте цибулю дрібними кубиками.

Крок 9. Додайте в сковорідку і обсмажуйте овочі 5-7 хвилин, помішуючи.

Крок 10. Далі підсолити овочі і приправити меленим перцем за смаком, якщо хочете, трохи присипте цукром.

Крок 11. Закрийте овочі кришкою і тушкуйте на повільному вогні до готовності (5-10 хвилин). Іноді помішуйте.

Крок 12. У готову ікру з баклажанів можна додати дрібно подрібнені зубчики часнику і (або) рубану зелень петрушки.

Приємного апетиту!

Швидкий рецепт баклажанів з кабачками

Це блюдо можна приготувати у вигляді смачного овочевого соте. Від рагу, соте відрізняється тим, що при тривалій обжарке овочеві шматочки знаходять гарний зовнішній вигляд завдяки постійному помешиванию. При приготуванні страви важливо зберегти баланс між помішуванням і обсмаженням: не дати овочам підгоріти і в той же час не перетворити їх в кашу.

Склад:

  • Кабачок – 1 шт. (великий).
  • Баклажани– 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Морква – 1-2 шт.
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Часник – 3-4 зубчики.
  • Борошно в/с або крохмаль – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 40-50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Баклажани потрібно промити, видалити хвостики, потім нарізати на шматочки середнього розміру.

Крок 2. Шматочки баклажанів присипте сіллю і дайте їм постояти півгодини, щоб пустити гіркий сік.

Крок 3. Через зазначений час шматочки баклажанів промийте через друшляк, давши воді стекти.

Крок 4. Цибулю очистіть і наріжте кубиками.

Крок 5. Моркву наріжте соломкою, але не довгою і не надто тонкою.

Крок 6. Кабачок нарізати такими ж кубиками, як і баклажани (у старого овоча видаліть насіння і шкірку).

Крок 7. Помідори наріжте кубиками, а часник пропустіть через прес.

Крок 8. У гарячому рослинному маслі обсмажте до рум’яного кольору кабачки, помішуючи їх лопаткою. Викладіть в миску.

Крок 9. Обсмажте баклажани до утворення золотистої скоринки.

Крок 10. Далі обсмажте моркву та цибулю окремо.

Крок 11. З’єднайте в сковороді всі обсмажені овочі, додайте сіль, мелений перець і трохи стушкуйте, щоб зайвий сік пішов.

Крок 12. Потім додайте томати і борошно (можна крохмаль). Розмішайте, дочекайтеся, щоб страва закипіло.

Крок 13. Зменшіть вогонь і не більше 4-5 хвилин тушкуйте овочі з борошном під кришкою, щоб овочеві шматочки трохи розм’якли, але при цьому не втратили свою гарну форму, отриману під час обжарювання.

Крок 14. За 1-2 хвилини до кінця гасіння додайте до овочів дрібно нарубаний часник для додання пікантності та гостроти.

Крок 15. Подавайте тушковані баклажани з кабачками і іншими овочами до столу в теплому або гарячому вигляді, прикрасивши свіжою рубаною зеленню.

Приємного апетиту!

Простий і смачний рецепт баклажанів з овочами на сковороді

Рецепт приготування баклажанів, тушковані з овочами на сковороді, зовсім нескладний. Для того, щоб це нехитре блюдо вийшло апетитним, ситним і ароматним, вам знадобляться свіжі сезонні овочі, зазначені в рецепті, свіжа зелень і спеції за вашим смаком, а також приблизно годину вільного часу.

Склад:

  • Перець солодкий – 200 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Баклажани – 400 гр.
  • Кабачки – 400 гр.
  • Томати – 300 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Зелень свіжа – за смаком.
  • Спеції для овочів – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Баклажани краще тушкувати молоді, з дрібними насінням. Наріжте їх кубиками, попередньо вимивши і прибравши хвостики.

Крок 2. Присипте кубики сіллю і розмішайте, щоб дати вийти гіркоти за 30-40 хвилин.

Крок 3. Поки баклажани віддають надлишок гіркоти, наріжте кабачки також кубиками. Великий плюс молодих кабачків – у них не потрібно зрізати шкірку і видалити насіння, у більш зрілих кабачків це доведеться зробити.

Крок 4. Очищений цибулю наріжте на четвертинки кілець або на кубики.

Крок 5. М’ясистий солодкий болгарський перець – 2-3 штуки (бажано – різнокольоровий) вимийте і очистіть від насіння.

Крок 6. Наріжте його великими кубиками.

Крок 7. Помідори промийте, обшпарте окропом, зробивши хрестоподібний надріз зверху.

Крок 8. Очистіть помідори від шкірки і наріжте кубиками або часточками.

Крок 9. Баклажани промийте під проточною водою і дайте їй стекти (використовуйте друшляк).

Крок 10. Обсмажуйте шматочки баклажанів в розігрітій сковороді на помірному вогні до рум’яної скоринки. Перемішуючи час від часу.

Крок 11. Потім викладіть в миску обсмажені баклажани, а в цьому ж маслі обсмажте кабачки, також до появи гарної скоринки. Якщо потрібно, додайте в сковороду ще трохи олії.

Крок 12. Після того, як готові шматочки кабачків ви викладіть в миску до баклажанів, обсмажуйте тут же солодкий перець до рум’яності.

Крок 13. Далі поверніть в сковороду до перцям обсмажені кабачки, баклажани, додайте цибулю і томати, підсолити і поперчіть овочі за смаком.

Крок 14. Перемішайте овочі і тушкуйте чверть години або трохи менше до повної готовності.

Крок 15. Готові тушковані баклажани з овочами можна присипати рубаною зеленню. Подавайте їх до столу гарячими або теплими.

Приємного апетиту!

Порада: щоб приготувати це блюдо максимально швидко, можна обсмажувати кабачки, баклажани і болгарський перець одночасно на трьох різних сковородах, а потім довести овочі до готовності, переклавши в одну велику сковороду разом з томатами та цибулею, як і зазначено в рецепті.

Баклажани на сковороді з часником і майонезом

Обсмаженим на сковороді баклажанів майонез надає приємну м’якість, а часник додає необхідну гостроту і пікантність. В результаті у вас виходить чудова сезонна овочева закуска, яку легко приготувати на швидку руку. Перед подачею до столу баклажани з часником і майонезом можна присипати рубаною зеленню.

Інгредієнти

  • Баклажани – 650 гр.
  • Майонез – 1,5 ст. л.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Чорний мелений перець – за смаком.
  • Червоний мелений перець – за смаком.
  • Масло рослинне для смаження – 50 мл
  • Зелень петрушки, кропу – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Щоб приготувати швидку гостреньку закуску за цим рецептом, баклажани наріжте невеликими кубиками, очистивши від шкірки (якщо ваші «синенькі» дуже молоді, шкірку можна не чистити).

Крок 2. Щоб позбавити їх від гіркоти, щедро присипте кубики сіллю, перемішайте і залиште в мисці на 30-40.

Крок 3. Потім шматочки баклажанів промийте за допомогою друшляка під проточною водою і дайте обсохнути.

Крок 4. На рослинній олії на добре розігрітій сковороді обсмажте баклажани до м’якості невеликими порціями.

Крок 5. Шматочки баклажанів виймайте з сковороди шумівкою, щоб було менше олії. Перекладайте їх в глибоку миску.

Крок 6. Коли всі баклажани будуть обсмажені, додайте подрібнений часник, майонез, чорний і червоний мелений перець, якщо потрібно – ще підсолити.

Крок 7. Остиглу закуску з баклажанів з майонезом подають до столу з чорним або світлим хлібом, притрусивши зеленню петрушки або кропу за смаком.

Приємного апетиту!

Швидкі баклажани з фаршем на сковороді

Баклажани з фаршем, приготовані на сковороді – ніщо інше, як прискорений варіант точно такого ж страви, запеченого в духовці, а ще – паличка-виручалочка, коли під рукою її не є. І виходять нітрохи не гірше!

Склад:

  • Баклажани – 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Зубчики часнику – 2-3 шт. або за смаком.
  • Фарш – 250 гр.
  • Помідори – 100 гр.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Петрушка свіжа – за смаком.
  • Масло рослинне – 4-5 ст. л.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Кожен баклажан наріжемо вздовж на дві половини, знімемо верхню тверду частину.

Крок 2. Всередині баклажанів зробимо насічку ромбиками, але надрежем м’якоть не до кінця, щоб не пошкодити шкірку.

Крок 3. У шкірці в свою чергу зробимо кілька неглибоких смужок.

Крок 4. Замочимо баклажани в злегка підсоленій воді на 30-40 хвилин, щоб вийшла гіркота.

Крок 5. За цей час лук очистимо й обсмажимо його з фаршем. Цибуля нарубим кубиками і обсмажимо в мінімальній кількості рослинного масла, поки він не стане прозорим. Не забуваємо помішувати.

Крок 6. Цибуля смажиться, а ви в цей час наріжте кубиками томати (один дуже великий або два середніх), додати їх до цибулі, підсолити, перемішайте.

Крок 7. До овочів в сковороду додайте м’ясний фарш і швидко обсмажуйте всі разом, помішуючи, на помірному вогні (важливо, щоб фарш смажився, а не тушкувався).

Крок 8. До смаженій до готовності фаршу (він буде готовий, коли на дні сковороди залишиться прозоре масло, а мутний мясоовощной сік повністю піде – це займе близько 15 хвилин) додайте часник, пущений через прес, і січену петрушку.

Крок 9. Приправте фарш перцем і сіллю за смаком, перемішайте. Зніміть фарш зі сковороди і викладіть в миску.

Крок 10. Баклажани промити від солі і гіркоти, відіжміть.

Крок 11. У 2-3 ложках олії починаємо обсмажувати баклажани на сковороді близько 2-3 хвилин, викладаючи їх нарізаною стороною вниз.

Крок 12. Перевертаємо баклажани на плоску сторону і покриваємо фаршем. Вогонь повинен бути помірний, а сковорода – закритою.

Крок 13. Баклажани будуть готові, коли почнуть сильно віддавати свій запах і випускати з шкурки рослинне масло, яке відразу швидко вберуть (на це піде не більше 4-5 хвилин після того, як ви закриєте сковороду).

Крок 14. Зменшіть вогонь до мінімуму, присипте тертим сиром баклажани.

Крок 15. Дайте сиру розплавиться під кришкою і викладайте готові половинки баклажанів з фаршем на тарілку. Прикрашайте ваш кулінарний шедевр гілочками свіжої петрушки і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Дуже смачні баклажани в яєчному клярі

Густий кляр (суміш збитих яєць, солі і борошна) надає смажених баклажанів приємний смак і дуже красиву, борошняну, хрустку скоринку. А крім того яєчний кляр не дозволяє баклажанів ввібрати занадто багато масла при смаженні. Приготуйте баклажани в клярі – це дуже апетитне і красиве блюдо!

Склад:

  • Баклажани – 2 шт.
  • Зелень будь-яка свіжа – за смаком.
  • Часник – за смаком.
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Майонез – за бажанням.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Баклажани очистіть від шкірки, наріжте кружечками завтовшки приблизно 5 мм (у дуже молодих баклажанів шкірку можна не зрізати).

Крок 2. Якщо баклажани горького сорту, тоді їх потрібно викласти в миску, підсолити, притиснути зверху тарілкою з вантажем, щоб вони постояли не менше 30-40 хвилин і випустили гіркоту.

Крок 3. Потім промийте баклажани від гіркоти і надлишку солі під проточною водою, обсушіть від води.

Крок 4. У мисці збийте яйця з сіллю до бульбашок.

Крок 5. Додайте 2 столові ложки борошна.

Крок 6. Добре розмішайте тісто виделкою або кулінарним віночком, щоб не було грудок.

Крок 7. Помідори наріжте тонкими скибочками.

Крок 8. Зелень петрушки, кропу або кинзи подрібніть.

Крок 9. Часник порубаєте ножем або пропустіть через прес.

Крок 10. Вмочайте скибочки баклажанів в кляр з двох сторін і тут же обсмажуйте їх в гарячому маслі до появи гарної скоринки.

Крок 11. Обсмажені баклажани викладайте на широке блюдо.

Крок 12. Поки баклажани ще гарячі, їх потрібно присипати часником і рубаною зеленню (можна трохи змастити майонезом за бажанням), а потім прикрасити кружальцями помідорів.

Крок 13. Томати зверху можна присипати зеленню.

Приємного апетиту!

Смажена картопля з баклажанами на сковороді

Всім любителям баклажанів рекомендуємо спробувати баклажани, смажені з картоплею, цибулею і морквою – це дуже оригінальна, ситне і смачне блюдо, яке подається на обід або вечерю. Воно може бути чудовим гарніром до будь-якого зажаренному або тушкованого м’яса, а також до птиці.

Інгредієнти:

  • Баклажани – 1-2 шт.
  • Картопля – 5-6 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1-2 зубчики.
  • Масло рослинне – 2-3 ст. л.
  • Зелень свіжа – за смаком.
  • Перець мелений чорний – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Щоб посмажити баклажани з картоплею, цибулею і морквою, всі овочі промийте і обсушіть.

Крок 2. Баклажани потрібно нарізати кубиками, присипати сіллю і дати їм постояти під гнітом, щоб зайва гіркота вийшла, а потім промити їх під проточною водою.

Крок 3. Очищену картоплю наріжте кружечками або часточками.

Крок 4. Обсмажте його до появи рум’яної скоринки з усіх боків у маслі на середньому вогні. Іноді помішуйте, щоб картопля зажаривался рівномірно.

Крок 5. Потім додайте нарізані на четвертинки кілець цибулю в сковороду до картоплі, зменшіть вогонь.

Крок 6. Очистіть моркву, натріть її на крупній тертці або наріжте тонкими брусками.

Крок 7. Кубики баклажанів додайте в сковороду до картоплі і цибулі.

Крок 8. Додайте моркву і обсмажуйте страву ще 10-12 хвилин, помішуючи. Якщо потрібно, доливайте в сковороду олію.

Крок 9. Коли картопля і баклажани розм’якшиться і будуть повністю готові, додайте пропущений через прес зубчик часнику, розмішайте і тушкуйте все разом ще пару хвилин.

Крок 10. Готову страву присипте рубаною зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!

Простий рецепт баклажанів з куркою на сковороді

Якщо ви любите «синенькі», тоді вам безумовно сподобається і таке нескладне в приготуванні, але дуже смачна страва, як курка, тушкована на сковороді з баклажанами і томатами. Готові шматочки пташки з овочами зніміть з плити, викладіть в красиве глибоке блюдо і тут же присипте рубаною зеленню, а за бажанням приправити і свіжим часником. І аромат на вашій кухні буде просто аховий!

Склад:

  • Філе куряче (грудка) – 0,5-0,7 кг
  • Баклажани – 0,5-0,7 кг
  • Томатний соус – 2/3 склянки
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Часник – за бажанням.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Зелень свіжа – за смаком.
  • Спеції для курки – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа каррі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе обмийте, обсушити, наріжте порційними шматочками, підсолити, приправити каррі та іншими спеціями для курки, за вашим бажанням.

Крок 2. Нехай курячі шматочки промаринуются близько 1-1,5 години.

Крок 3. За цей час наріжте баклажани на невеликі брусочки або на половинки гуртків, викладіть в миску, присипте сіллю і дайте баклажанів постояти і випустити свій гіркий сік (можна придавити баклажани пресом, тоді сік буде виділятися швидше).

Крок 4. Замариновану обсмажте курку в розпеченому маслі до красивої скоринки.

Крок 5. Цибулю наріжте дрібними кубиками або четвертинками кілець і додайте в сковороду.

Крок 6. Продовжуйте смажити курку з цибулею, поки цибуля не стане прозорим.

Крок 7. Баклажани промити від солі і соку, відіжміть, додайте до курки з цибулею, трохи обсмажте, помішуючи.

Крок 8. Потім овочі з куркою додайте одну третину склянки води, закрийте кришкою і тушкуйте страву 10-15 хвилин під кришкою на невеликому вогні.

Крок 9. За цей час приготуйте томатний соус зі свіжих помідорів (можна використовувати готовий томатний соус). Свіжі помідори обшпарте окропом, зніміть шкірку і перебити м’якоть блендером, підсолюємо і поперчив небагато. Вам знадобиться 3-4 великих помідори.

Крок 10. Додайте соус до баклажанів і курячому філе, розмішайте. Спробуйте блюдо, якщо потрібно, додайте ще солі і спеції на ваш розсуд.

Крок 11. Тушкуйте курку з баклажанами під кришкою, поки соус не утушиться на одну третину.

Крок 12. Готову страву присипте рубаним часником і свіжою зеленню, дайте йому настоятися під кришкою 10-15 хвилин і подавайте до столу гарячим.

Приємного апетиту!

Баклажани з яйцем і цибулею – швидко і смачно!

Баклажани, приготовлені разом з яйцем і цибулею, дуже нагадують за смаком гриби. За цим рецептом у вас вийде така чудова закуска, подати яку не соромно і до самого гарного святкового столу. Особливо смачними виходять молоденькі баклажани прямо з грядки!

Інгредієнти:

  • Баклажани – 0,5-0,7 кг
  • Яйця курячі – 4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3-4 шт.
  • Рубана зелень будь – яка- за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Перець червоний мелений – за смаком.
  • Масло олію – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Для цієї страви краще використовувати молоді овочі без гіркоти, чиї насіння ще не дозріли повністю. Промийте, наріжте невеликими кубиками баклажани. У старих баклажанів можна видалити тверду шкірку, а м’якоть присипати сіллю і дати постояти близько години, щоб випустити гіркий сік.

Крок 2. Потім промийте баклажани під проточною водою через сито, щоб змити гіркоту і надлишок солі.

Крок 3. Курячі яйця, розбиті в миску, збийте віночком до появи піни.

Крок 4. Потім додайте їх до шматочках баклажанів і добре перемішайте.

Крок 5. Залиште баклажани з яйцями на столі на годину, час від часу помішуючи, щоб яйця повністю вбралися в баклажани.

Крок 6. Очищений від лушпиння цибулю наріжте кубиками.

Крок 7. У сковорідці розігрійте рослинне масло, його не повинно бути занадто мало. В масло викладіть баклажани і цибулю, добре перемішайте.

Крок 8. Обсмажуйте овочі на невеликому вогні, іноді помішуючи. Баклажани з яйцями і цибулею будуть готові, коли зарум’яняться (на це буде потрібно 15-20 хвилин).

Крок 9. В кінці підсоліть і поперчіть страву за вашим смаком.

Крок 10. Готові баклажани з яйцями і цибулею присипте свіжої рубаною зеленню.

Приємного апетиту!