Рулетики з кабачків – 10 рецептів з різними начинками з покроковими фото

В сезон збору врожаю кабачків буває так багато, що очі розбігаються. Багато господинь, часом, не знають, що їм робити з цим багатством. Виявляється, з кабачків можна приготувати величезну кількість страв, одне з яких – рулетики з начинкою.

Рулетики з кабачків з сиром і часником на сковороді

Для пікантного смаку в рулетики додається часник, кількість якого ви регулюєте в залежності від уподобань. Зелень для рулетиків можна вибрати будь – кріп, петрушку або базилік.

Інгредієнти на
20 порц.

  • Кабачок 2 шт.
  • Сир плавлений 100 гр.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Зелень за смаком
  • Сметана 2 ст. л
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачні рулетики з кабачків? Перш ніж нарізати скибочками кабачки, промиваємо їх проточною водою. Насухо обтираем і нарізаємо у вигляді скибочок (їх товщина не повинна перевищувати 5 міліметрів, інакше кабачок не скрутиться в рулет).
  2. Беремо деяку кількість солі і змащуємо нею перший шматочок. Те ж саме робимо і з іншими пластинами. Відразу викладаємо кабачки в глибоку форму і залишаємо на 15 хвилин. За цей час виділиться сік, який необхідно буде злити.
  3. Вливаємо в сковороду масло. Спочатку його необхідно підігріти на плиті пару хвилин. Викладаємо на дно ємності скибочки кабачка і обсмажуємо з двох боків до моменту появи золотистого кольору і пом’якшення пластин.
  4. Щоб позбутися від зайвого жиру і рідини, викладаємо скибочки кабачка на сухе паперовий рушник (розкладемо його на широкій тарілці). Рушник вбере в себе і жир і вологу.
  5. Тепер займемося підготовкою начинки. Плавлений сир натираємо на дрібній тертці. Зручніше використовувати для цієї мети глибоку миску або тарілку. Викладаємо сметану. Пару зубчиків часнику очистити і дрібно нарізаємо (подрібнюємо на тертці або з допомогою чесночницы). Додаємо часник до сметані і сиру, а потім змішуємо інгредієнти (при бажанні сметану можна замінити майонезом). Пробуємо начинку і додаємо сіль, якщо є необхідність.
  6. Вимиваємо помідори. Насухо обтираем овоч і нарізаємо невеликими шматочками. В процесі нарізки видаляємо місця кріплення плодоніжок. По черзі на кожну скибочку накладаємо невелику кількість начинки (чайну ложку), зверху кладемо часточку томату і гілочку зелені (попередньо вимиваємо пучок і розбираємо його на гілочки).
  7. Закручуємо скибочки разом з начинкою в рулетики і викладаємо на тарілку.

Приємного апетиту!