Соковита буженина з свинини з соєвим соусом
Напевно, неможливо знайти людину, яка не любила б ніжну і неймовірно соковиту буженину, приготовану з відбірної свинини з додаванням моркви, часнику і соєвого соусу. Процес готування настільки простий, що впорається навіть школяр, а ось зіпсувати страву практично нереально.
Час готування – 4 ч. 15 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4-5.
Склад:
- Свинина – 1 кг
- Соус соєвий – ½ склянки
- Часник – 3 зуб.
- Морква – 1 шт.
- Приправи для м’яса – за смаком.
- Масло рослинне – ½ склянки
Процес приготування:
Крок 1. М’ясо промиваємо й обсушуємо, робимо багато тонких проколів для кращої просочення.Крок 2. Готуємо маринад: змішати соєвий соус, масло та сухі спеції – заливаємо отриманим розчином свинину і ставимо в холод на 2 години.
Крок 3. Тим часом готуємо овочі: часник і моркву очищаємо і нарізаємо брусочками середньої товщини, нашпиговываем ними м’ясо.
Крок 4. Для збереження рівною і акуратною форми, щільно перев’язуємо свинину за допомогою кулінарної нитки або шпагату.
Крок 5. Обертаємо м’ясної шматок фольгою і ставимо в духову шафу на дві години при температурі 200 градусів.Крок 6. Готову буженину остуджуємо, обрізаємо ниточки і подаємо до столу. Приємного апетиту!