Хрусткі малосольні огірки з часником, кропом, оцтом
За цим рецептом у вас вийде огірочки, дуже схожі на мариновані огірки, однак приготувати їх набагато швидше і простіше. Якщо ви хочете, щоб ваші огірочки чудово хрустіли, перед засолкою витримайте їх у холодній воді кілька годин.
Склад:
- Огірочки – 1 кг
- Кріп – 1 пучок.
- Часник – за смаком.
- Сіль – 1,5 ст. л.
- Цукор – 1-2 ст. л
- Оцет – 1 ст. л.
- Парасольки кропу – 2 шт.
- Листя смородини – 3 шт.
- Листя вишні – 3 шт.
- Листя дуба – 3 шт.
Процес приготування:
1. Підготуйте до засолюванні ваші огірочки, відрізавши кінчики, вимивши їх і витримавши в холодній воді кілька годин.
2. Часник подрібніть довільно, а всі листочки гарненько промийте і обдайте дуже гарячою водою.
3. Свіжий кріп вимийте і подрібніть (можна використовувати і кріп в парасольках).
4. В міцний пакет, бажано з герметичною застібкою, укладіть всю зелень і огірочки з часником.
5. Сіль, оцет і цукор в кількості, зазначеному в рецепті, також додайте в пакет.
6. Пакет міцно застебніть (зав’яжіть) і потрясіть кілька хвилин.
7. Приберіть пакет в холодильник, але щогодини виймайте і знову трусіть, щоб огірки краще замолосолились.
8. Чудові, апетитно похрустывающие малосольні огірочки будуть готові через 6 годин.
Покроковий рецепт. Загальний вигляд
Приємного апетиту!