Малосольні огірки з зеленню і часником швидкого приготування – 8 рецептів з покроковими фото

Хрусткі малосольні огірки з часником, кропом, оцтом

За цим рецептом у вас вийде огірочки, дуже схожі на мариновані огірки, однак приготувати їх набагато швидше і простіше. Якщо ви хочете, щоб ваші огірочки чудово хрустіли, перед засолкою витримайте їх у холодній воді кілька годин.

Склад:

  • Огірочки – 1 кг
  • Кріп – 1 пучок.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 1-2 ст. л
  • Оцет – 1 ст. л.
  • Парасольки кропу – 2 шт.
  • Листя смородини – 3 шт.
  • Листя вишні – 3 шт.
  • Листя дуба – 3 шт.

Процес приготування:

1. Підготуйте до засолюванні ваші огірочки, відрізавши кінчики, вимивши їх і витримавши в холодній воді кілька годин.

2. Часник подрібніть довільно, а всі листочки гарненько промийте і обдайте дуже гарячою водою.

3. Свіжий кріп вимийте і подрібніть (можна використовувати і кріп в парасольках).

4. В міцний пакет, бажано з герметичною застібкою, укладіть всю зелень і огірочки з часником.

5. Сіль, оцет і цукор в кількості, зазначеному в рецепті, також додайте в пакет.

6. Пакет міцно застебніть (зав’яжіть) і потрясіть кілька хвилин.

7. Приберіть пакет в холодильник, але щогодини виймайте і знову трусіть, щоб огірки краще замолосолились.

8. Чудові, апетитно похрустывающие малосольні огірочки будуть готові через 6 годин.

Покроковий рецепт. Загальний вигляд

Приємного апетиту!