«Гніздо глухаря» з морквою по-корейськи
«Гніздо глухаря» з морквою по-корейськи відрізняється не лише насиченим смаком, а й яскравою подачею. Така поживна закуска ідеально підійде для вашого свята. Для приготування страви в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.
Час готування – 30 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Яйце перепелине – 10 шт.
- Морква по-корейськи – 200 гр.
- Курка копчена – 400 гр.
- Сир твердий – 200 гр.
- Майонез – до смаку.
- Сіль за смаком.
- Зелень для прикраси.
Процес приготування:
Крок 1. Відварюємо до готовності перепелині яйця. Три яйця залишаємо цілими для прикраси, решту ріжемо дрібним кубиком.

Крок 2. Подрібнені яйця викладаємо рівним шаром на плоску тарілку. Солимо на смак і поливаємо майонезом.

Крок 3. Далі викладаємо шар із тертого твердого сиру.

Крок 4. Знову поливаємо шар майонезом.

Крок 5. Ріжемо невеликими шматочками копчену курку і викладаємо на сир. Обмазуємо майонезом.

Крок 6. Закриваємо все це корейською морквою.

Крок 7. «Гніздо глухаря» з морквою корейською готове. Прикрашайте зверху відвареними перепелиними яйцями та зеленню!













