Соба з куркою і грибами
Соба з куркою і грибами – апетитне частування, якому зрадіють ваші гості. Страва виглядає яскраво і презентабельно. Воно чудово прикрасить ваш звана вечеря, наситить і підніме настрій. Поєднання курки з грибами завжди виходить геніальним.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 4
Склад:
- Куряче філе – 500 гр.
- Печериці – 500 гр.
- Часник – 1 зубчик
- гречана Локшина Соба – 300 гр.
- Масло рослинне – 20 мл
- Масло вершкове – 20-30 гр.
- Соєвий соус – 50 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Грудку обмийте і обсушіть. Розрізати на квадратики.
Крок 2. Розжаримо сковорідку. Розпустіть вершкове масло і налийте рослинне. З часнику зніміть верхній шар і підсмажте, попередньо розрізавши на скибочки.
Крок 3. Перекладіть м’ясо і доведіть до золотистого кольору. Після чого зніміть зі сковорідки.
Крок 4. Попередньо почищені і порізані печериці підрум’яньте на тій же сковороді.
Крок 5. Поверніть курку. Здобріть сіллю, спеціями, соєвим соусом і тушкуйте під кришкою до готовності.
Крок 6. Закип’ятіть в каструлі воду, підсолити. Надішліть собу і варіть відповідно до інструкції, зазначеної на зворотному боці упаковки. Зварену локшину злийте через сито або друшляк. Промийте кип’яченою водою.
Крок 7. Коли м’ясо буде готове, перекладіть до нього гречану локшину, готуйте, поки локшина не стане еластичною. Приготовану собу розділіть на порції і годуйте близьких. Приємного насолоди!